sâmbătă, 3 septembrie 2011

Verde marijuana



PDL a năpârlit scurt, fără prea multe fasoane. Azi, la şcoala de vară a tineretului PDL şi Umilul Cur, şi Lăbăroiu au venit îmbrăcaţi în verde. Verde marijuana, de vreme ce toţi delirau, care mai de care mai excitat, despre victoria în alegeri, şi îşi înjurau adversarii politici cum le venea la gură.

Lăbăroiu a câştigat deja alegerile! Sigur, recunoaşte el, nu pentru că PDL ar avea vreun merit la guvernare, ci pentru că ăia din USL sunt nişte proşti. Ăsta e consumator fruntaş! Şi ca să fie lucrurile oable, acelaşi lăbar declară şi moartea PNL. Bomboana pe colivă o reprezintă planurile lui de a rămâne la guvernare până în 2020. Ăsta o să ajungă premier la glumeţi, trăgând şoşonelul de sfoară pe aleea spitalului, între Napoleon şi Alexandru cel Mare.

Ioan Oltean se visează violatorul de uselişti de la crăpatul zorilor. Se vede treaba că broasca aia care îi tot sălta în gât l-a marcat psihic şi are şi acum coşmaruri. Dar ce vină avem noi? Până una-alta flăcăul ăsta se poate dovedi călăul PDL. Conform legii, el, în calitate de secretar general al PDL, trebuia să depună la Tribunal documentele parangheliei ăleia numită congres, în termen de o lună. Le-a depus abia pe 1 septembrie. Dacă am fi o ţară normală, cu o justiţie funcţională, PDL ar fi radiat din registrul partidelor politice, conform legii. 


Despre perlele Umilului Cur, ceva mai târziu.

UPDATE: Umilul Cur a lăsat-o mai moale cu insultele, şi s-a victimizat. Auzi la el: cea mai grea situaţie de după cel de-al Doilea Război Mondial! Dar foametea din 46 ce-o fi fost? dar plata datoriilor de război? Cartelele de alimente? Dar anii '80?

Acum, că şi dobitocul anunţă sfârşitul USL nu mă miră. Cum nu mă miră nici faptul că-l doare în cur de lege. Dar ştiu şi eu? Poate că lumea s-o fi săturat de vorbe. Şi va trece şi la fapte. Şi atunci să te ţii dureri în cur! Numa' bune de potolit cu "iarbă"!

Niciun comentariu:

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...