luni, 19 septembrie 2011

Cianura salvează România



Din puţul gândirii Pulimii Sale: "Locul in care ne putem replia cel mai rapid pentru crearea de locuri de munca e mineritul care se adreseaza exploatarilor de aur, argint si cupru, al caror pret a crescut mult in ultimii ani si in momentul de fata redeschiderea exploatarilor nu mai necesita subventii. Va cer un singur lucru, curaj! Pe timp de criza, cei care nu au curaj ar face bine sa plece din guvern!”

Cu alte cuvinte, dacă nu revărsăm un şuvoi de cianuri în natură, pula creştere economică! Aşa o fi? Poate mineritul să aducă anul viitor un punct procentual de creştere economică? Să fim serioşi! E doar bravadă pentru proşti, să accepte mizeria de la Roşia Montană.

Cât e de mare parandărătul primit de băsescu, de se dă de ceasul morţii să le promoveze ălora mustăria? E o întrebare la care chiar trebuie să avem un răspuns!   

3 comentarii:

Karakas spunea...

Mi se pare suspect ca un Sef de Stat sa ordone ministrilor fie sa asculte si sa inceapa exploatarile miniere (aur, argint) fie sa plece din guvern. E si mai bizar argumentul acestui Presedinte ca salvarea economiei romanesti ar sta in Rosia Montana.

Mircea Hamza spunea...

Din guvernul care a închis cu tembelă frenezie minele făcea parte şi Băsescu, cel care azi cere să le redeschidem rapid, probabil cu aceeaşi tembelă frenezie. Eu cred că cererea de redeschidere a minelor are două componente, ambele necinstite: să dilueze implicarea neconstituţională a lui Băsescu în afacerea urît mirositoare Roşia Montană şi crearea unui cadru legal ca exploatarea aurului la aceeaşi Roşia Montană să înceapă odată, ca Băsescu să-şi primească tainul...Mai multe pe www.mirceahamza.com.

Fluieratorul spunea...

Cite locuri de munca, de ce fel si pentru cita vreme? Asta n-are habar de nimic, vorbeste gura fara el, aiurea, si nimeni nu-l pune la locul lui, cu argumente.

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...