duminică, 4 septembrie 2011

Sfaturi gratis



Pulimea Ta,

Las-o dracului de doctrină, că-ţi pierzi vremea de pomană, şi zi-i, bre, lu' boc să le dea nemţilor banii pe care îi datorăm firmelor care au lucrat cu statu'. Altminteri ne primesc ăştia în Schengen la anu' şi la mulţi ani! Atât obiectiv de politică externă avuseşi  şi matale în şapte ani de mandat, şi se duse pulii de  suflet!

Iar dacă mai ai o fărâmă de raţiune, schimbă-l pe idiotul ăla de Igaş! E mai prost decât norma în guvernele păstorite de boc, care nu sunt compuse tocmai din genii!

Şi bre! O dăduşi pe Reagan şi pe Thatcher! Las-o jos, că măcăne! Declinul SUA a început odată cu politicile cretine ale lui Reagan. Pune şi matale mâna p-o carte, p-o statistică, ceva! Comunismul era şi acum vioi, bine-mersi, fără Gorbaciov! Care şi acum îşi dă palme, în intimitate, când vede ce prostie a făcut! Uite unde au dus politicile inspirate de ăia care gândeau pentru Reagan, că el doar interpreta un rol, aşa, ca matale! Ţi se pare că America mai înseamnă ceva după treizeci de ani de demolat moştenirea New Deal? Eşti prost?

Sau pur şi simplu vrei să te ţină lumea minte ca coborâtor din Reagan şi din Thatcher? Conspectai din cei doi în serile lungi de toamnă-iarnă la Anvers, la lumina câte unui bec roşiatic? Nebunaticule! Şi noi care credeam că te ocupai cu făcutul bufului! Ce ingraţi!

2 comentarii:

asybaris spunea...

Care e treaba cu Schengen? Nu ne-am integrat pana peste cap? N-am dat tot din casa, acum trebuie sa lasam si usa deschisa? Unde ne grabim sa ne integram? Intr-o Uniune care scartaie din toate incheieturile? Sincer, as vrea sa o dea in bara cu integrarea in Schengen, poate ne vine si noua mintea la cap. Nato am vrut, nato am avut, ne mor soldatii aiurea in Afganistan. UE am vrut ue ne-am luat...

Nautilus spunea...

Chelu' are un alt obiectiv de politică externă, mai important decât accesul la spaţiul Schengen. Un obiectiv pentru care şi împotriva căruia s-au întâmplat multe lucruri ciudate la noi şi în împrejurimi în ultimii 7 ani de mandat.

Cei care ştiu să pună la un loc 2 şi cu 2 au ghicit deja care e acel obiectiv şi cine îl sprijină.

~Nautilus

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...