joi, 22 septembrie 2011

boc, pupă-mă-n cur!



boc, cretinule! Nu mai repeta ca un papagal ce-ţi spun nişte consilieri tembeli! Şi mai ales nu mai da lecţii altora, boule, când ai palmaresul pe care îl ai! "Stanga isi propune sa distribuie ceea ce inca nu a creat, adica prosperitate si bogatie. Pe de alta parte promoveaza politica prin care se consuma mai mult decat decat se produce. Iar aceste elemente nu duc decat la colaps. In acest moment solutiile pentru o guvernare eficienta care sa sigura viabilitate pe termen lung sunt cele de centru-dreapta care pornesc de la doua principii majore: Contraponderea la principiul stangii este ca inaintre de a distribui bogatie trebuie mai intai sa fie produs. daca imparti saracia, drumul pana la copals este foarte scurt."

Bă, tu ai dublat, cel puţin, datoria publică faţă de 2008! Te-ai împrumutat peste 20 de miliarde de euro numai de la FMI! Când aţi fost la guvernare, după 2005, cu liberalii, aţi mai dublat o dată datoria publică! Atunci făceaţi parte din Internaţionala Socialistă, vacă neagră! Vorbeşti din propria experienţă despre stânga?

Cine pula mea a făcut mormanul ăla de datorii publice în Europa? Stânga? Păi nu e la guvernare, prostule! Eşecul este al dreptei, nu al stângii! Şi politicile dreptei bagă acum economia globală într-un căcat uriaş, de unde o mai scoate doar un război apocaliptic. 

Aşa că dreapta ar face bine să-şi tragă un glonţ în cap, după ce a făcut atâta rău atâtor oameni! 

PS: pe ăsta cine să-l asculte? Trepanaţi ca boc?    

Un comentariu:

Ando spunea...

Si pe mine...ca-i gratis !

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...