joi, 15 septembrie 2011

O vacă grasă!


Nu sunt fan Berlusconi. Mai ales că flăcăul n-a mişcat un deget atunci când s-a dezlănţuit linşajul mediatic la adresa românilor din Italia. Dar în ceea ce-o priveşte pe madam Merkel a nimerit-o. Pentru că, oricât de vulgară şi de misogină(deşi la un om atât de iubitor de femei ca el misoginismul n-ar trebui să fie la ordinea zilei) ar fi zicerea lui despre cancelarul german, nu despre sex este vorba. Ci de felul în care Merkel gestionează Europa, acum. Şi despre necazurile provocate Italiei, o ţară care, în plină criză, se descurcă mai bine decât multe altele. Oricum, înţeleg că au chiar buget excedentar.

Ezitările ei, contrazicerile, semnalele cretine date pieţelor, toate astea au îngropat Grecia. Acum furtuna se centrează pe Italia, tot pe mâna madamei cu pricina. E evident că nimeni nu vrea un astfel de personaj în "patul" UE. Despre asta e vorba. Restul e can-can!

Niciun comentariu:

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...