marți, 13 septembrie 2011

Întâlnirea pe surse


Ce vedeţi a existat doar pe surse. Foarte portocalii.


Prieteni, demenţa de presă produce o monstruozitate: întâlnirea(ipotetică, se pare) a lui băsescu, aflat, nu se ştie de ce, la Washington, cu Obama, este dată pe surse de jurnaliştii aflaţi la faţa locului. "Preşedintele Traian Băsescu a ajuns la Casa Albă unde, potrivit unor surse, s-a întâlnit cu preşedintele american Barack Obama".

 Coincidenţă, în momentul în care se zice c-ar fi avut loc întâlnirea, jurnaliştii se aflau într-un microbuz "defect". Deci acum despre un moment oficial important, culmea vizitei, ca să zic aşa, aflăm pe surse?

Nimeni n-a umilit România cum o face băsescu, agăţându-se ca disperatul de primirea asta la Obama. Nu-i  înţeleg obsesia. Şi slugile pot avea demnitatea lor.  Dacă vor. El nu vrea. Pentru că nu poate accepta faptul că cineva îi refuză un "favor". Că nu vrea să se lase cumpărat pentru favorul ăsta.

Acum înţeleg şi de ce s-a refuzat prezenţa celor de la Antene în grupul jurnaliştilor români. Ce mizerie!

PS: sursele spun că la ora asta băsescu e în Biroul Oval, cu Obama. Agenda Casei Albe spune altceva.  Să te ţii tocşoaie!

UPDATE: da, s-au întâlnit. Nu în Biroul Oval, dar oricum nu contează. Pentru noi, sigur nu contează. Pentru el, poate. Dar nu ne ţine de foame. N-am văzur rachete Patriot pe niciun meniu, nici la restaurante de lux, nici la cantina săracilor. Asta e!

4 comentarii:

Arogantu' spunea...

La ce altceva te poti astepta de la un MIZERABIL ?
La mizerii se pricepe ca nimeni altul - un fel de Mos Teaca hirsit in chinuirea bobocilor.
Numai ca asta-i un Mos Teaca pe care s-a altoit o jigodie, o javra ordinara !

casandra spunea...

Ce ciudat si umilitor!
Si nu americanii sunt in cauza, ci obsesiile licuricesti ale lui Basescu si ale camarilei.
Acum am consultat agenda lui Obama pentru ziua de astazi *la Washington este ora 11:07 dimineata)si nu am gasit la ora presupusei intalniri decat cateva treburi uzuale, domestice in orice cabinet de presedinte:
http://www.whitehouse.gov/schedule/president

Cand l-a primit pe B., la revista presei?! S-au salutat si americanul i-a urat sedere placuta si timp frumos? Asa intalnire ne dorim noi pentru presedintele Romaniei?

Anonim spunea...

Deocamdata mi se pare manipulare, astept poze/video, desi pe gettyimages apare doar cu Biden


link 1 vs. link2

Anonim spunea...

Hmm, pentru cine nu stie ce inseamna
"pool spray" la White House

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...