marți, 1 mai 2012

Augusta sulă, augustul cur, şi restul. Statui pe Calea Victoriei

Azi, la prima oră, am luat-o pe Calea Victoriei, să fotografiez statuile. Sigur, cum altfel, cea mai mare atenţie a primit-o statuia lui Traian. Am fost "stimulat" de doamna Verona, şi de Comitelul pentru statua lui Traian, care au dat publicităţii un Kommunikat, a cărui concluzie, reconfortantă, confirmă că e bine şi mai mică, dacă-i veselă. Prin urmare colajul de fotografii începe cu augusta sulă şi cu augustul cur, şi continuă cu restul statuilor dintre Ateneu şi Piaţa Naţiunile Unite. Judecaţi voi ce şi cum...










O remarcă: de ceva vreme nişte idioţi au mânjit cu vopsea roşie obeliscul Monumentului Revoluţiei, sub nasul boilor care păzesc Ministerul Administraţiei şi Internelor. Aştept cu nerăbdare momentul în care ministrul cu pricina va fi jefuit la el în birou! Sorine, curăţă dracului vopseaua aia, că e mai mare râsul!


6 comentarii:

Ștefan A. spunea...

Domnule Gheorghe .
Uneori aveti un umor , ceva de speriat . :)

anca spunea...

:))))) hai mai, nu e asa mica :)))) ce-i mai mica si mai mica deecat p**da de furnica? putza lui traienica :))))

Dinu D. nica spunea...

Foarte bine! După țeapa și hidoșeniile sculpatate în vremea Iliescului, după testicole simbolice și cai ce ridică din cozi ca să flatuleze (probabil), acum ne-am pricopsit și cu statuia lui Traian (nici o aluzie la președinte) f...te câini!
Dinu D. Nica

ANONIMUS spunea...

Dragut e dublul breton, deasupra "cucului"imperial.Dupa gura pungita pare ca marele Nerva si-a pierdut dintii,dupa razboi.Daca te gandesti ca geneza poporului Roman este rezultatul apropierii dintr-e doi barbati puternici cu brate tari,vorba cantecului,incepi sa-ti treaca ganduri nelinistite.Intelegem ca intre doi ce se iubesc ,sexul" nu conteaza.daca vezi" lupa capitolina"cu semnul steagului dacic,ai impresia ca sculptorul cere ca se cere repetarea la nesfarsit a numelui pe dos :Apul,apul,apul,.....sau ca in fond,cateaua este simbolul marelui Decebal inainte cu 2 minute de a purcede la geneza poporului Roman.Dar mai plauzibil avand in vedere ca personajul pare catranit si in gura stirba profereaza mascari si sudalme,ai zice ca Traianica de la IAS -Vedrele, a auzit in noapte un urlet si pneuri franate si cand a sarit in pielea goala in ulita a gasit-o pe Lupita in halul in care se vede.Ce este de asteptat este ca sculptorul ar trebui sa-si faca un control serios la un psihiatru.

Fluieratorul spunea...

Ce sa zic, avea un coor sexi ala de-a stat model... :) In rest, din suita prezentata, io votez pentru Carol I. Statuia mea preferata din Romania este cea a lui Matei Corvin din Cluj. Artistul care l-a re-creat a stiut sa redea exact ce trebuia: ca Matei Corvin era un barbat hotarit. Ce-o fi redat contemporanul nostru care ne propune aceasta reprezentare a imparatului Traian io n-am inteles...

Béranger spunea...

Parca ați fi copii de clasa a patra, care arata cu deștu' „hăhă, Guță are puța mică!”. Nu există nici o corelație între lungimea flască și cea erectă a penisului, nu se pot deduce nici elasticitatea țesuturilor, nici „cât sânge are omul în vine”.
— „Neither patient age nor size of the flaccid penis accurately predicted erectile length. (The Journal of Urology, Volume: 156, Issue: 3, Pages: 995-997, 1996)”

Sigur, dacă am putea trage statua de puță... dar nici atunci nu ar fi foarte relevant — „A popular method of measurement is stretching of the flaccid penis. The stretched length has been shown to be highly predictive of the erect length (Schonfleld & Beebe, 1942; Shealy et al., 1995; Wessells et al., 1995). However, this method is thought to be unreliable as stretching may produce different data according to the amount of force applied. (Archives of Sexual Behavior, Vol. 31, No. 4, August 2002, pp. 351–357)”.

Get a life, agățați o piți și dați-i o integrare europeană. Că Traian ăsta mă lasă indiferent. Căcatul ăla de lupoaică mă supără cel mai mult (levitează, e nașpa, și-i atârnă țâțele).

Ah, dar de ce Traian n-are palma dreaptă? L-au prins turcii la furat și i-au tăiat-o?

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...