sâmbătă, 26 mai 2012

Să-i facem să sufere, tovarăşi!



Nu încetează să mă surprindă tupeul jigodiilor pedeliste! Gunoierul-şef al României, Cezar Preda, declară sus şi tare că PDL trebuie să introducă o moţiune de cenzură pentru că, nu-i aşa, guvernarea Ponta-Antonescu intervine brutal în justiţie. Ideea este că nenea ăla de la ISC a vrut să-l salveze pe Năstase, făcând ce-a făcut, că Şerban Nicolae a fost numit secretar de stat la MAI(pentru cine nu ştie, SN a fost şeful comisiei ăleia de la Cotroceni care l-a livrat PNA pe băsescu, în dosarul Flota, deci e duşmanul din principiu!) şi că Daniel Constantin a luat un împrumut de la Voiculescu.

Cred că e cazul să-i facem să sufere pe nesimţiţii ăştia. Făcând presiuni publice asupra DNA, ANI, a altor instituţii, pentru a dezgropa afacerile portocalii. Să ne spună şi nouă ANI cum explică Fecioara din Pleşcoi de unde a avut trei milioane de euro, să-i dea înapoi BRD? Tranzacţia aia de care zice ea e reală? ANAF ul poate confirma că s-au plătit taxele şi impozitele? Nenea ăla de zice că a cumpărat blocul divei poate justifica banii? 

Scapă aşa de ieftin Blejnar? ANI nu-l întreabă de sănătate pentru viloiul ăla de milioane? Pe Videanu nu-l întreabă nimeni de mausoleul ăla de nesimţit de la Snagov? Ce se mai aude cu procesul Monicăi Ridzi? Gata, au plecat de la guvernare, nu mai au păcate, nu mai au de dat socoteală nimănui? Madam Sulfina Barbu nu interesează pe nimeni, că a fost ministru de atâtea ori, are şi firmă, care a tot câştigat contracte cu statul, era să ne lase şi fără ciuful ăla de pădure de la Băneasa? 

Şi încă ceva: ce anume a făcut dintr-un primitiv procuror ceauşist, care-şi băga apoi picioarele în meserie în capitalism, reper moral? E vorba despre Monica Macovei. SIE nu are nimic să ne spună despre şmenurile ei de la Bruxelles, sau spionii noştri lucrează pentru oricine, numai pentru România nu? Are vreo legătură cu faptul că Cezar Preda este şeful comisiei parlamentare de control al SIE?

Dacă Ponta şi ai lui au de gând să se lase călcaţi pe coadă de jigodiile astea, treaba lor! Eu, unul, n-am de gând să fac asta! Drept pentru care am să încep să le scriu lui Morar, boului ăla de la ANI, şi altora, să văd ce se întâmplă. Cu cât mai multe scrisori de genul ăsta, cu atât mai bine! Noi îi plătim pe dobitoci! Merităm să aflăm cum îşi fac treaba!

2 comentarii:

Karakas spunea...

Corect, poate le reaminteste cineva celor de la DNA de afacerile preacuratei si al altor prea-cintiti. Sa vedem daca au curajul sa investigheze, asa cum ar fi trebuit sa faca si in cazul TVR, unde s-au tras niste tunuri de-au ramas pe minus citeva milioane, si nimeni de la DNA nu s-a sesizat.

Modul in care a sarit la asalt Preda dar si Blaga cerind motiune de cenzura dupa o saptamina de la instalarea noului guvern spune multe despre prea-curvia lor morala.

Florin spunea...

Vezi si http://www.paginaintai.net/?p=1704

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...