vineri, 11 mai 2012

A fi sau a nu fi...agent GRU!



Să recapitulăm: traian băsescu a părut că-şi acceptă soarta. N-a obiectat la formarea guvernului Ponta. Acum înţelegem de ce: s-a decis să atace miniştrii unul câte unul. A început cu madam Dumitrescu. De ce cu ea? Pentru că a fost secretar de stat în ministerul Justiţiei, condus de Rodica Stănoiu. Şi să nu uităm că în acea perioadă băsescu era cercetat penal în "Dosarul Flota". Bun, cum madam a ieşit din peisaj, cum nu mai interesează pe nimeni dacă a "plagiat"(deşi decizia instanţei era clară, nu era parte în procesul ăla bizat, care trenează de vreo şapte-opt ani, iar "plagiatul" nu a fost prea vocal în zilele alea), sau dacă CV său a fost "falsificat". Acum, dacă tot se sesizase, CSM n-ar trebui să ne spună ce-a descoperit după ce a cercefrecat-o? 

Cu Mang nu sunt sigur că e mâna lui. Mai degrabă e a lui Funebriu, alt dement care crede că totul înceope şi se termină cu el. Vrea să-şi apere "reforma". E din filmul "Cum e turcul, şi pistolul!"

Acum a venit rândul lui Marga. E liberal, deci duşman, pentru că e din ceata lui Tăriceanu(nu în sensul propriu!), ăla care l-a călcat pe nervi patru ani de zile. Nu atât faptul că l-a comparat cu Mussolini l-a dernjat, ci faptul că Marga are idei despre ce vrea să facă în materie de politică externă. Or, se ştie, aici băsescu a dat şi dă măsura geniului său! Se vede, nu? 

Drept pentru care, cu sprijinul SIE(condus de un liberal!), se acreditează ideea că Marga e omul GRU! De ce? Pentru că a evocat "prietenia" cu un tip, Fillipov, fost ministru al educaţiei în guvernul Putin, acum hăt, vreo paişpe ani! Porcăria apare în "jurnalul de Chişinău"(unde a luat băsescu un munte de voturi, nu?!), unde, netam-nesam, se apucă să "analizeze" un nene, Petru Bogatu. Mă tem că la ordin, c-aşa-i la noi! Sunt prea bătrân ca să mai cred în coincidenţe întâmplătoare, ca să zic aşa!

Apropo de GRU: Iubitului Conducător, Mare Conducător şi Machitor, nu i s-au intersectat niciodată drumurile la Amsterdam cu agenţi GRU? Şi nici de când e la Cotroceni? Că a dracului presă ticăloasă, cum povesteşte ea despre nişte neni care umblau cu valiza cu dolari după oamenii lui băsescu, gen dragă Stolo şi Fecioara din Pleşcoi, pe motiv de ALRO şi băieţii deştepţi din energie. Să zicem că nu. Instrumentarea rusofobiei îi aparţine, însă. Şi aici se vede cel mai bine că este moştenitorul direct al lui Ceauşescu. 

Nu ştiu cât de bine ne face această nebunie. Începe o luptă surdă pentru întâietate cu Victor Ponta. băsescu nu ştie să fie decât distructiv. Nu va coabita. Cu nimeni! El vrea să fie singur la comenzi. Chiar dacă pentru asta trebuie să-şi sabordeze nava. 

Cine urmează după Marga? Pentru că urmează, fiţi fără grijă! Ponta nu va avea niciun moment de respiro! Un lucru e sigur: nu se va lăsa până nu-l va termina pe Marga. EvZ este pe post de gâde. Îl vor urma şi alte oficine. De fapt, semnalul linşajului l-a dat HotNews. RL a preluat ştafeta, împreună cu EvZ.

Şi aici intervine o altă problemă: cea a ofiţerilor acoperiţi din presă şi a neutralităţii politice a serviciilor de informaţii. Pe care nu vrem s-o abordăm, şi cu atât mai puţin s-o rezolvăm. De asta suntem guvernaţi aşa cum suntem, de asta statul a ajuns cârpa de şters pe jos a unor indivizi fără scrupule...

10 comentarii:

Karakas spunea...

Deci ideea e ca, daca vreodata te plesneste Dumnezeu sa vorbesti cu un rus, automat esti pretin cu serviciile rusesti si gata, la lada de gunoi a istoriei cu tine. Ce ne facem cu Basescu ca a dat mina cu Putin, nu ar trebi si el demis un pic?

Pe bune, trebuie a fii ultra-cretin sa crezi in prostiile astea...

ANONIMUS spunea...

Ministrii si Ponta ar trebui sa-si vada de treaba si sa nu raspunda la
toate idioteniile de la Cotroceni.Daca securistul ,ca nu pupa post in Belgia fara sa fi fost,se apuca sa faca
valuri ar trebui atacat la baioneta pe "tata"lui ALRO si "mafiotii "preteni" rusi".Prietenul sovietic de la Anvers exact de la GRU,Ala cu armamentul,etc...
Boc ar trebui sa dea cu subsemnatul nu sa atace ministrii lui Ponta.S-a nu aiba timp pentru asa ceva.Atacul este ce-a mai buna aparare.Nu-i lasati pe acesti mameluci sa aiba vreun avantaj.

Anonim spunea...

:) ... cred ca sunteti prea infocat impotriva lui Base & Co., pentru a vedea ca nu-i a buna deloc nici cu astia; acum, pe bune, chiar nu se gaseau altii mai breji decat marionetele astea doua de s-au perindat pe la Educatie ?!

Promiteati sa fiti vigilent si cu ce fac alte Ponta & Co; maimutele alea doua nu aveau ce cauta la Educatie ... punct !

Va rog sa va reveniti si sa fiti acid si cu "astialaltii" ... atunci cand merita ! :)

Constantin Gheorghe spunea...

Păi, dacă citeaţi ce-am scris până acum, vedeaţi că am criticat cele două numiri de la început. Dar nici nu pot să nu văd nişte lucruri. Iar cei doi nu sunt nici mai buni, nici mai răi decât alţii ca ei. Aşa că...

Dr. Slabescu spunea...

Basescu e doar unul, pe cand romania are 100 ca el, deci e oarecum o prostie sa spui ca el e cel mai cel.

ANONIMUS spunea...

@Anonim. Pe langa Boc,Funebru,&Co ceilalti sunt"premianti de Nobel"."Rade ciob de oala sparta".Portocalii incearca sa obstructioneze lucrarile guvernului cuorice mijloace una maijosnica decat alta si cu ajutorul lui Basescu ,care vede ca i se apropie "ata de par",cu ajutorul "srviciilor"laboratoarele de la Cotroceni,mirabilii Guse,Andronic,Labaroiu ,si pupincuristii din presa care-si vad cariera ruinata.astia gasesc nod in papura si daca aleg ca ministri"sfinti"din rai.Pana acum n-au gasit nimic,acum obsearva tot ca-n bancul cu mirele care nu vrea sa se m-ai insoare ,pretinde tatalui furios ,ca nu se poate casatorii pana nu o vede goala pe" rusinata "mireasa".Cu chiu cu vai se dezbraca .La care "mirele"spune:
D-le nu o pot face, "logodnica" are nasul carn.

Anonim spunea...

Cu Mang nu sunt sigur că e mâna lui. Mai degrabă e a lui Funebriu, alt dement care crede că totul înceope şi se termină cu el.

Esti sigur ca nu e mana lui Mang insusi? Ca doar nu i-a copy-paste Fune(b)riu lucrarile inca din 2003, intr-un acces de clarviziune.

Iar cei doi nu sunt nici mai buni, nici mai răi decât alţii ca ei.
Sa intelegem ca nu va deranjaza plagiatul la un cadru universitar?

Discutie pe margine: moşulică ăsta de Mang predă "computer science". Informatică. Pe bune, îl crede cineva că el chiar ştie despre calculatoare, la vârsta şi la gradul de fosilizare pe care le are? Mare minune dacă ştie care e tasta Any.

ANONIMUS spunea...

Ca l-a gasit dracu' in Taiwan ca sa-i copieze o teza de doctorat.Bine inteles o lucrare care deschide cu el o stiinta noua.Hai sa fim seriosi.
Ati citit "bibliografia lucrarilor? Daca da, eu i-l desfid pe "mamelucul" din Taiwan ca a descoperit ceva nou in stiinta.Pana la urma pot paria ca seamana cu problema celor doi "rockeri "care s-au dat in judecata pentru plagiat.Judecatoria a decis ca ce-i doi i-i plagiasera pe "Motzart".QED.Daca-l cauti la oua pe Boc si Funebru si avand rezultatele lor,de mirare e ca au terminat studiile pe care le pretind,ca si ex ministru de interne Igas un exemplu de studii terminate la "carciuma"si asta cand presta.

Fluieratorul spunea...

Deh, la ministerul educatiei cred ca n-au cum sa NU nimereasca plagiatori daca iau oameni numai din sistemul respectiv. Acolo cu plagiat, tinutul trenei si dusul servietei se promoveaza. Alea sint "calitatile" cerute, de foarte mult timp. Oamenii care au promovat pe bune sint de mult timp la pensie, nu mai sint activi. Sau au plecat.

Natural spunea...

Iaca dupa 2 ani nici o schimbare... aceiasi oameni la putere, acelesi probleme pentru noi :)

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...