vineri, 18 mai 2012

Căcălău de deontologi în presă!



Pentru EvZ acuza de plagiat, adusă de GIP Codruţei Kovesi, Procurorul General al României, nu există nici acum, când Başchetbalista iese cu un comunicat în care nu explică mare lucru, dar în care cere CSM să-i repereze onoarea.  RL dă şi ea ştirea, ca şi Adevărul, dar mută cu o acuzaţie la adresa Rovanei Pluumb, care a scris în CV că are o diplomă de la Universitatea George Washington, ceea ce este adevărat, are o diplomă, după un curs, dar nu că a făcut studiile acolo. Cui, pardon, scandal pe candal se scoate. EvZ are ce învăţa de la RL.

Gândul ascunde şi el discret ştirea plagiatului lui Kovesi, şi contra-atacă, povestind cum îşi terorizează Mang şoferul. Tot Gândul preia o mizerie din EvZ, cu "sponsorii" PSD şi PNL, de unde, ce surpriză, aflăm că membrii de partid plătesc cotizaţii! La ăştia măcar sunt luate la purecat şi PDL, UDMR şi UNPR; la EvZ ele sunt sărite din schemă! Ce drăguţ! 

HotNews s-a decis cu greu să scrie despre Kovesi. Articolul este publicat pe la ora 17 şi câteva minute. E drept că Tapalabă şi-a vârât gheara în gât când a decis să-l publice , dar de, imaginea de "deontolog" cu "cheltuială" se ţine!

Oricum, căcălău de deontologi în presă!

2 comentarii:

Anonim spunea...

Variatiuni pe aceiasi tema

http://www.cotidianul.ro/sanul-in-vant-si-pasarica-unei-vedete-mai-importante-decat-plagiatul-procurorului-general-kovesi-183153/

ANONIMUS spunea...

Cred ca asta cu marketingul a nimerit
gresit adresa.Am vazut multe ,dar treaba aia cu "soferul terorizat "este o culme a tupeului si nesimtirii a unui?! Ce sa spun, ca nu-mi vine sa-i spun ziarist, care au ajuns la un nivel de obraznicie si prostie care cere palme!!!

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...