sâmbătă, 12 mai 2012

Turnătoria salvează România!




Cu nepreţuitul efort al două mari democraţii occidentale, şi al vreo trei ciumeţi fomişti din presa de căcat a iubitei noastre patrii, Republica Absurdă România, s-a găsit soluţia pentru corupţia(reală!) din sănătate: delaţiunea! S-a dat în "folosinţă" un site de turnătorii la adresa medicilor.

Când idiotul ăla din ţara lalelelor a deschis un site de turnătorii la adresa românilor şi bulgarilor care lucrează în Olanda, am luat foc! Sesiune în PE, alea, alea! Când toţi medicii din România sunt acuzaţi de corupţie, şi le este atinsă demnitatea, la instigarea americanilor şi britanicilor, boii din ţara asta de căcat aplaudă!

Niciun cuvânt despre firmele de medicamente americane şi britanice care corup medici peste tot în lume, pentru a-şi vinde medicamentele. Nimic despre experimente ilegale cu medicamente în ţări cu săraci lipiţi, cum e şi România. Nimic despre monopoluri, despre spitalele închise la ordinul instituţiilor financiare internaţionale conduse de ei.
Punem pariu că după iniţiativa asta plecările de medici din sistem se vor dubla?

Ne-au ajutat, mama lor de jigodii!

4 comentarii:

Andrei spunea...

Daca citim sesizarile observam ca aproape toate au fost scrise de analfabeti, ele contin greseli de ortografie elementare.

De asemenea, mai citim consideratiunile unei paciente externate din spitalul de psihiatrie Alex. Obregia. Acolo impartialitate, monser!

Anonim spunea...

si care e problema, ca doar nu-i vor judeca in USA sau Olanda. Ii vor judeca in Romania... si stim cu toti ca pana acolo e cale... lungaaaaaaaaaa!

ANONIMUS spunea...

In loc sa plateasca medicii conform prestarilor ,importanta sociala,periculozitatea,intr-o tara in care toate preturile sunt UE,sau mai mult,iar plata medicilor de "cacat"ce poti sa spui.Idiotilor care fac asa ceva plus ambasadorul USA,care daca nu-i cretin este rauvoitor, o sa ajunga sa scape de "coruptia medicilor" ,de medici, de sanatate si viata.Ce-i ramasi o sa
trimita in "rai "nenorocitii de pacienti,si asta fara sa plateasca
nimic.Le doresc ametitilor din presa sa ajunga la mana medicilor,si sa nu plateasca nimic.

vgeorgicas spunea...

Am aflat cu nespusa sila de acest sit facut la comanda amelocilor si albinosilor. De parca la ei este raiul pe pamint. De aceea aduna medici din toata lumea si-i platesc la minimul lor. Evident, ca ai nostri sint convinsi ca l-au prins pe dumnezeu de un picior.
Am auzit formulrea adresata unui medic roman lucrator pe acolo
”Aici este slarizat de 10 ori mai mult decit la tine in tara. Atunci sa lucrezi de 10 ori mai mult !”

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...