miercuri, 23 mai 2012

DNA face spume!




Suntem o ţară de nebuni! Iar în ţara asta, DNA este un stat în stat! Cum poate vă amintiţi, expertul desemnat de Tribunal în cazul "Trofeul Calităţii" a demontat fanteziile DNA, demostrând că nu există un prejudiciu în acest caz. Cu toate astea, judecătoarele care l-au condamnat au zis că e un amănunt nesemnificativ, oricum Adrian Năstase trebuie condamnat, pentru că a zis presa că e arhetipul coruptului din politică. 

Azi Inspectoratul de Stat în Construcţii a trimis o notă ÎCCS, prin care ISC anunţă şi el că nu există un prejudiciu. De furie, DNA face acum percheziţii la Inspectorat. Actualul şef al inspectoratului spune ceva de genul"am greşit, am fost unealtă, acum trebuia să îmi îndrept greşeala." Cu alte cuvinte, un nou dosar făcut de DNA prin şantajarea unor ne-isprăviţi. Care se dărâmă, nu se ştie din ce motive.

M-a lăsat cu gura căscată logica unei tute, "expert anticorupţie": dacă o instituţie nu se face parte, prejudiciul se face venit la Buget. Da, vacă neagră! Dacă prejudiciul există! Dar şi expertul numit de Tribunal, şi acum şi şeful instituţiei, spun că prejudiciul nu există! Asta e problema! Sigur, "experta" face parte din bordelul portocaliu, care a stăpânit şi stăpâneşte România. România trebuie depedelizată până în ultimul cotlon. Altminteri nu se va schimba nimic!

5 comentarii:

radu spunea...

PDL trebuie sa dispara..desi tare mi-e teama ca si cei de acum vor profita la maximum. Sa nu uitam, totusi, cum de a iesit base....pentru contracararea lui bombonel. Ca am scapat de dracu' si am de taica-su...e foarte clar.

Karakas spunea...

Dar prejudiciul adus la buget de DNA prin toate cheltuielile cu produsul de dosare pentru Nastase cine le deconteaza?

cineva spunea...

Tocmai asta e problema: ca nu se depedelizeaza aproape deloc sau foarte incet.......

Karakas spunea...

A new intercontinental ballistic missile (ICBM) so secret it has no name yet has been successfully tested in Russia, the defence ministry says.

The new weapon is designed to penetrate Nato's European missile defence shield shield, Russian defence sources told the Interfax news agency.

The test came days after Nato said its system had reached "interim operational capability".

The missile carried a dummy warhead and was fired 6,000km (3,730 miles)....


Bravo Basescu, primul "sef de stat" care a reusit sa faca din Romania un "X" pe noua harta strategica a Kremlinului! Securitate ca asta intr-adevar nu a mai avut Romania niciodata!

http://www.bbc.co.uk/news/world-europe-18172726

ANONIMUS spunea...

Sa fim seriosi! Si rusii au facut rachete impotriva sistemului defensiv de te umple rasul.Singura solutie(teoretica) pentru rusi este sa ne atace cu un numar atat de mare incat sa-l intreaca pe cele defensive.Dar asa ceva este enorm de costisitor.Figura asta este o "cacialma" pe care a lut-o pe coaja de la americani cu "razboiul stelelor"de la Regan.N-aveau americanii nimic din ce spuneau, dar au fost convinsi de rusi ca americanii au castigat partida si s-au "predat".Ei ne mai putand tine cursa inarmarilor din pricina slabiciunii financiara.Si acum sunt la fel ,de abia-si trag sufletul.Dar nu asta conteaza,in loc sa aibe Romania o legatura buna economica cu piata enorma a rusiei,noi ne facem de ras in timp ce americanii ,francezii,germanii,si toate tarile cu minte la cap au cele mai bune,relatii economice ,toate aceste tari avand numai de castigat,si razand in pumni de
Romania si de aceasta pacoste ,Maximus Dementius Senilis"in toata maretia Sa.Vai de capul nostru cu un asemenea inept.

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...