joi, 3 mai 2012

Mulţumim, Conducător Iubit!



Neo-imperialism, varianta germană: ambasadorul RFG(da, asta e denumirea oficială!) în România vrea ca UE să extindă MCV şi la licitaţiile publice, pe motiv că nu ştiu ce s-a întâmplat cu nişte programe derulate cu fonduri europene. La cât de mici sunt sumele atrase de România, furăciunile sunt de toată jena! De fapt, mizeria asta este o formă de extindere prin forţă a pieţei pentru firmele germane. Asta e esenţa imperialismului. Sau, dacă vă place mai mult, se cheamă şi neo-colonialism. Bulgarii sunt în consiliu monetar cu ei, noi scăpasem nejumuliţi de ei. Acum vom fi! 

În fond, câte firme româneşti câştigă contracte babane, cu bani buni, nu cu mizilicuri? Mai niciuna! Cel mult sunt subcontractoare, pe bani puţini. Sigur, pretextul l-am furnizat noi, în special jigodiile portocalii, gen Livache de la 3! Dar, prieteni, nu oricine te scoate din căcat îţi vrea binele! Şi nu cred că fritzii ne vor binele! Dimpotrivă! Dar ne-au prins la înghesuială, şi ne fut! Mulţumim, Conducător Iubit! 

3 comentarii:

Karakas spunea...

Asta e ordinea mondiala: cine poate oase roade...Intelegem oare acum mai bine cind Nea Nicu o tot tinea cu independenta, suveranitatea si egalitatea intre state? De la regimul de azi nici un scincet nu se aude.

Fluieratorul spunea...

Fritzii nu ne vor binele, dar asta n-o sa ma impiedice pe mine sa-mi caut binele meu la ei. Si pentru asta le multumesc conducatorilor, mai mult sau mai putin iubiti, pe care i-am avut, de cind ma stiu. Ca m-au ajutat sa ma hotarasc.

ANONIMUS spunea...

Din punct de vedere german este de inteles,indiferent de faptul ca "Germania Uber Alles".Sa fim seriosi ,cam ce le vine nemtilor cand la licitatii cu firme serioase sunt batute de romani cu firme de apartament?Probabil ca turba.Asta este culmea sa spui ca-n fond furaciunile sunt mici.Pacat ca nu au fost mari?!este intrebarea.Ce neo-imperialism este cand cine poate nu oase roade ci smecheri de" regi ai asfaltului"Ce oroare?
Si te m-ai miri ca Germania vrea "Ordung".

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...