marți, 15 mai 2012

Un sfat gratis pentru Ponta

Ponta, tată! Vrei să nu te mai doară capul cu numirile la Ministerul Educaţiei? Ia numeşte tu un procuror, sau un finanţist dat în pizda mă-sii! Şi dacă nu ţi-o place, să nu-mi dai o bere pentru sfatul ăsta! 

Altminteri, dacă numeşti ministru oameni din sistem, portocaliii şi slugile lor din presă au să-i atace unul câte unul. Miza e acoperirea urmelor, să nu se vadă ce şmenuri s-au făcut cu banii din sistem. Oricum ai depăşit recordul mondial: trei miniştri în zece zile! Nu e cazul să perseverezi pe calea asta. Ia zdrăngăne tu nişte cătuşe, şi să vezi ce linişte se lasă! 

Dacă-ţi place, lasă berea la poartă, la Guvern!  

3 comentarii:

Béranger spunea...

Coaie-veștede Ponta dezamăgește când nici n-a început bine: în loc să ordone Lagărului de Exterminare CASMB să-și facă datoria și să acopere dracului costurile unui tratament, el ce face? Caută soluții în fondul de rezervă!

Când va înțelege un politician că NU există „CAS nu mai are bani”, pentru că asiguratul are dreptul la un buget PERSONAL, pentru că plătește personal pentru a fi asigurat personal? Nu importă cât a cheltuit CASMB „în genere”, contează că nu a cheltuit nimic cu Șerban Ionescu ani de zile, iar acum cică n-are bani pentru acesta!

Ponta parcă era jurist, nu? Prin ce e mai inteligent decât Boc, că văd că are același cap de pulă în loc de creier, doar că se dă mai „uman”?

Secundo, presa de căcat gen Libertatea zice că tratamentul anti-malarie cu Malarone îl costă pe Șerban Ionescu (pe Magda Catone, de fapt) 1500 USD/lună! Românii chiar n-au NIMIC în creier? Malarone costă sub 4 euro pastila în Franța! De ce să-l comande vaca domnului din State, unde orice chestie medicală e de 10 ori mai scumpă?

În altă parte se vorbea în cazul lui Șerban Ionescu de un tratament cu antibiotic pentru boala Lyme (borelioză), ceea ce pare mai plauzibil. Dar și aici, antibioticul specializat, Ceftriaxone (Rocephin) costă în Franța 4,53 € fiola (1/zi), deci NU 1500 USD/lună!

EXISTĂ VREUN MEDIC COMPETENT ÎN ȚARA ASTA DE CĂCAT MAXIM?

Pe de altă parte, USL este de asemenea de căcat: la Sibiu propune la primărie un țigan oarecare cu 4 prenume în locul unui sas cu 4 case: panou electoral.

Béranger spunea...

Ah, am uitat să menționez că micul jigodel prim-ministrel s-a și grăbit să afirme, după demisia plagiatorului, că probabil se va dovedi că acesta e nevinovat. Asta când copy-paste-ul e vizibil de la o poștă!

Uite de-aia nu mai votez eu CU NIMENI.

ANONIMUS spunea...

Pai tocmai ca Copy-paste-ul e vizibil,ca dl Mang nu pare tocmai tampit ca Boc,si vreo cativa.Ca totul "pute"poti sa-ti dai seama dar ca-ti trebuie cu vreo 40 de puncte mai mult decat IQ-ul pe care-l au in dotare "bizonii"ordinari.Si faptul ca l-a descoperit dracu'in Taiwan pe cineva care a scris o teza de doctorat in cazul vreunui deschizator de noi culmi in stiinta,cand au fiecare o lista de referinte stufoasa cu niste somitati din nordul Europei este foarte dubios.Pot paria ca e cazul celor doi rockeri care s-au dat in judecata pentru plagiat in legatura cu o" bucata"muzicala.Judecatorul i-a linistit. Verdictul a aratat ca ce-i doi l-au plagiat pe W.A.Mozard.Culmea culmelor e ca dupa demisia Dl-ui Mang
s-a oprit cercetarea "furaciunii"de catre onor Comisia
Academiei.Probabil aveau tulburari morale gadindu-se la propria lor opera academica.

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...