duminică, 13 mai 2012

Un pitic politic cretin




Văd că nemţii, după ce au pus umărul la distrugerea economiei greceşti prin condiţii imposibil de realizat într-un timp atât de scurt, acum se derobează de responsabilitate şi vor Grecia afară din zona euro. Se poate, dar ce realizează Germania cu asta, în afară de ostracizarea grecilor? Şi ce vor face cu portughezii, spaniolii, italienii, care au şi ei probleme identice? Îi dau şi pe ei afară din zona euro?
 
Unde mai este solidaritatea, pe care este construită UE? Ce vor? Nu este destul de complicată situaţia politică din Grecia? Vor să vadă un nou "regim al coloneilor" la Atena? Se poate şi asta, dar chiar ne-am hotărât că democraţia ne încurcă?
 
Germania o fi ea o mare putere economică, dar politic este un pitic cretin! Ne aşteaptă vremuri grele, şi dacă nu se schimbă ceva şi în modul de gândire al nemţilor, iar o luăm de la început cu păruiala în Europa...

7 comentarii:

ANONIMUS spunea...

Nu cred ca-si permite asa ceva,nici macar Marea Germanie .Le mai trebuie un efect de domino'si ajung si nemtii cu DM. in portmoneu.Cred ca-i ameninta pe greci sa se concubineze toate partidele grecesti si sa salveze ,invoiala asta care e un "hap amar" al dracului de inghitit.Curios sunt ce o sa faca "palicarii"dar cred ca pana la urma o sa se agite, o sa injure, o sa se vaite si pana la urma" o sa se dea pe brazda "

Anonim spunea...

esti sigur ca "lucratura" asta e curat nemteasca?! Eu ... nu sunt.

ei cel putin filmatul in limba germana il au ... romanii nici macar atata ... Nu mai sunt politici care sa mai vorbeasca de SUVERANITATE, de Constitutie, ... se vede ca NU au uitat lectia pe care i-au dat-o lui Ceausescu! Greses?

Deci ... mai usor cu "nemtii" (cand te gandesti, sper, la Bancile germane... ca nu-i acelasi lucru) la orice ocazie!

Macar daca ar iesi Grecia din euro si atunci sa te tii!

Anonim spunea...

am uitat filmatul,
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&hl=en&v=xQ9EGDPyyeY&gl=US

Viviana

ceghe vara spunea...

Adica e pe "teava" un razboi? Mai ramane ceva din Europa la o adica? Ce s-ar obtine, o reducere a populatiei planetei si un mare teren viran.

Conform teoriilor care circula, populatia ar trebui sa ajunga la vreo 200 de milioane. Nu stiu care e termenul de realizare a acestui obiectiv. Oricum cred ca e nevoie de mai multe razboaie pt. asta.
Poluarea, alimentele de rahat, medicamentele netestate, OMG-urile... nu sunt suficiente. Niste lagare dotate cu roboti cred ca ar face treaba buna si nici nu i-ar judeca nimeni mai tarziu. (din seria: ganduri optimise de duminica seara").

Am vazut ca folositi tichete interesante. De exemplu "capitalismul ucide" nu e tocmai corecta. Capitalismul nu cred ca e doar rau. Cred ca exista anumiti capitalisti capabili de orice, foarte bogati pentru care noi nu contam si care ne-ar elimina fara vreo apasare. Despre capitalism spunea un nene de la BNR intr-un interviu la TV ca are o problema:"a rezolvat problema productiei dar nu a rezolvat-o pe cea a consumului". Si ajungem din nou la lacomia catorva capitalisti. Bunstarea produsa de oameni trebuie confiscata, tezaurizata in banci si oamenii trebuie tinuti in saracie, sa primeasca atat cat sa nu moara, sa ajunga la portile fabricii in fiecare dimineata si daca se poate sa moara imediat ce au iesit la pensie.

Fluieratorul spunea...

No problemo, ies grecii, spaniolii, whomever, si intram noi... Noi tot timpul vrem sa intram undeva, asta e planul nostru de tara. Se face loc, si hop si noi. Saraci sintem deja, asa ca n-are nimeni cu ce austeritate sa ne dea in cap. Numa' dac-or vrea sa-i atinga la averi pe marii sponsori, dar vedeti deja ca nici Ponta & Co. nu indraznesc sa faca asta. Avem un viitor de aur. Zic si eu...

Anonim spunea...

Madame Merkel a pierdut din nou alegerile locale (Rhenania de Nord - Westfalia, in germana Nordrhein-Westfalen), CDU la 26%, si cu ele si majoritatea in Senatul federal.

SPD + 4% dar sa nu uitam ca nebunia de astazi au initiat-o ei (precum si laburisti in Anglia).

Karakas spunea...

Capitalismul a corupt ideea europeana. Si o poate ucide daca nu vireaza inapoi spre ideea sociala, aceea care a facut din UE o entitate diferita de SUA.

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...