luni, 21 mai 2012

Bye-bye, criză!

"Poa' să ningă, poa' să plouă, am anti-balistică nouă!" La dracu cu criza! Să zboare rachetele! Ne apără şi de devalorizarea leului, şi de recesiune, şi de şomaj, şi de scăderea nivelului de trai! Că ăstea sunt singurele "balistice" care ne pică în cap de la Marea Revoluţie Capitalistă din Decembrie.

Aşadar, bye-bye criză! Welcome wealth! La mai multe rachete, dude! 

3 comentarii:

Béranger spunea...

Vedeți, mon ami, de ce nu mai votez nici cu binomul Mickey Mouse - Adormilă? Pentru că nici ăștia nu au coaie, ca să ne scoață dracului din NATO!

Scutul de la Deveselu ne garantează că am devenit o țintă legitimă pentru țări și regimuri cu care n-aveam nimic de împărțit înainte de a intra în NATO.

Mui mai proaste decât clasa politică româneascvă nu să iezistă.

Karakas spunea...

@Beranger, e adevarat ca oricine vine la putere in Romania trebuie sa ramina in gratiile altora, macar din aparente. Deci eu sper macar atit de la veselul binom mentionat de tine.

O viziune interesanta despre viitorul sumbru al Europei:

http://www.bbc.co.uk/news/magazine-18119242

Béranger spunea...

@Karakas: de când suntem în NATO, „grațiile” astea ne-au costat miliarde de euro, bașca niște vieți omenești. Suntem carne de tun pentru Unchiul Sam -- nu ne-a ajuns de cizma sovietică, acum luăm singuri în gură mătărânga americană? Mă piș pe așa favoruri!

În rest, binomul ca binomul, dar dacă te uiți ce hoți la drumul mare (când nu sunt doar, scuzați rasismul, doar niște țigani borâți) a pus USL-ul pe liste (cel puțin, în provincie), îți vine să crezi că singura soluție ar fi împușcarea în masă a ÎNTREGII clase politice -- a fresh start, cum s-ar zice.

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...