marți, 29 mai 2012

DNA, punct nevralgic al sistemului ticăloşit



Prieteni, dacă nici acum DIICOT, DNA, ANI, PITICOT sau ce altă structură a statului ocupată cu combaterea corupţiei(parţial, că e la Românika, şi în timpul legal de lucru mai fac şi ei un gheşeft!) nu are motive să-l ia bine la scuturat pe Blejnar, atunci nu mai ştiu când vor avea. Codruţ Marta, fostul lui şef de cabinet, şi, zic gurile rele, colectorul lui de bani din sistem(vămi, restituiri de TVA, alea, alea) a dispărut fix în ziua în care avea bilet spre Monaco.

DNA l-a ascultat destul, pentru a şti ce învârtea pe la ANAF, şi nu doar el, ci şi şeful lui. De ce nu era la mititica? De ce nu e Blejnar la mititica? De ce DNA a oferit imunitate pegrăi portocalii? Daniel Morar ne scoate ochii cu prostul ăla de Apostu, ca să ne demonstreze cât de imparţial politic e el. Dar nu am auzit un protest din partea DNA când Falcă a fost achitat. De ce? Că şi Codruţ Marta provenea din rezerva de cadre a lui Falcă! Mi se pare că nici recurs n-au făcut. Altminteri ei foarte vocali şi răzbunători în cazul lui AN.

Care caz, dacă e să mă întrebaţi pe mine, nu mai are legătură cu justiţia. Este pur şi simplu obsesia unora din DNA, susţinută şi de dementul ăla de la Cotroceni, de a-l beli cu orice preţ pe Năstase. Este o înfruntare între persoane. Condamnarea lui Năstase ar da DNA un ascendent asupra tuturor politicienilor, şi l-ar face principalul centru de putere din România. DNA ar putea schimba când vrea guvernul, ar putea destitui miniştri şi premieri, ar putea forţa Parlamentul să voteze legi cum vor ei, cei de la DNA, i-ar avea pe judecători la degetul cel mic. Ar deveni o putere totalitară, şi semne că spre aşa ceva evoluează sunt cu carul.

Titus Corlăţean are acum o bună ocazie să trimită inspecţia CSM peste ţuluşi. Care trebuie să explice ce şi cum în cazul lui Blejnar. Aici e vorba de sume foarte mari de bani, spălate sub ochii blânzi şi bovini ai statului, asta însemnând SRI, SIE, DNA, Parchet General, DIICOT şi ce mai vreţi voi. Dacă Ponta şi Corlăţean nu încep despăducherea statului, şi nu o fac plecând de la DNA, un punct nevralgic al sistemului ticăloşit, nu vor putea guverna.

Nu pot să nu remarc tâmpenia postacilor portocalii! După mintea ălora din Modrogan, crede Pulea Spătarul că Ponta l-a asasinat pe Codruţ ăsta, iar Falcă, Blejnar, Videanu, famiglia Cocoş, Puiu Popoviciu  şi compania formează Mafia USL!  

E vremea curăţeniei! Să înceapă, deci! Cu băsescu, dacă se poate!  

2 comentarii:

Karakas spunea...

Mi se pare inca anemica actiunea noului guvern fata de DNA. Poate ca asta a fost un "deal" cu Basescu si SUA? Sa-l crute si sa-l mentina pe Morar si ceilalti "teroristi"? Ca doar asa pot sa le spun celor care l-au terorizat pe Nastase si familia lui timp de 8 ani. Nu mi se pare normal sa mentii acolo acesti capi ai Mafiei de fapt. O adevarat Caracatita care a protejat anumite interese politice impotriva altora. Cu sprijin extern pe fata: vezi declaratiile lui Gitenstein despre Morar si prietan Macovei.

ANONIMUS spunea...

M-a tem ca dl.Marta a facut pasi,si se cauta disimularea adevaratilor vinovati ,si nu o bagatela ca TVA-ul cum probabil este taxata de Dl. Blejnar.Adevaratii vinovati sunt sefii Dl-ui Blejnar si este usor de inteles despre cine este vorba,pentruca ori ce idiot cu mai mult de un neuron isi poate da seama avand in vedere cine l-a sprijinit pe acest “magar”impertinent care a devenit
de neatins avand imunitate de la Dl.Basescu in persoana,Boc,Udrea ,Falca &CO. si pana acum nimeni nu la atins, nici DNA-ul nici” Baschetbalista Natiei”.Acum au observat ca Blejnar a fost un adevarat sprijinitor financiar al PDL-ului si ca “treaba” lui era procurarea ilicita a”banilor negrii”pentru pusculita PDL-ului.Bine inteles ca acesti nemernici au furat jumatate pentru ei din vami,taxe,TVA-ul intors etc…Si daca acesti ticalosi cred ca scapa avand cunostinta de faptele infaptuite, de sute de persoane sunt cu adevarat complet idioti.Ata se va desira si parca vad ca o gramada de “imuni”vor fi pensionari ai statului ,populand puscariile natiei ca “Sefi de camera”in frunte cu actualul ocupant al Cotroceniului.”Sa stea bine” mai mult decat 7 ani nenorociti.”Hodie nihi ,cras tibi”.Soarta lor este deja’ scrisa!!!!!
Este o manarie a DNA-ului pentru a schimba directia cercetarilor de la adevaratii vinovati.

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...