marți, 1 mai 2012

Corul bocitoarelor portocalii



Jigodiile portocalii s-au desmeticit, au prins glas, şi au început să strige: "Săriţi, uslaşii distrug România! Şi ce ţară mândră şi bogată le-am lăsat noi!" E drept, tupeul este singurul capitol la care au excelat "Martorii lui băsescu", o sectă politică toxică, de care nu scăpăm, ca de râie. 

Baconschi, ăla cu jocurile erotice în jacuzzi, se teme că Ponta va crea un dezechilibru în plan intern, pentru că vrea să modifice scrisoarea de intenţie cu FMI. Păi, la câte dezechilibre aţi creat voi, jigodel, ce mai contează unu' în plus sau în minus? Dar stai liniştit! Pe ce a pus ghera FMI, nu scapă! Aşa că nu se va schimba nimic în relaţia cu FMI.  Şi voi ne-aţi dat pe mâna hienelor ale, nu Ponta! Aşadar, gura! Dispari!

Madam Chiloţi-Tetra, alias Boagiu, ne sperie că Ponta va face să avem soarta  Spaniei, şi va băga economia României în recesiune. E deja în recesiune, tută! Aţi băgat-o voi! Ponta trebuie s-o scoată, dacă va avea cu ce! Zât şi tu!

Cel mai comic este idiotul de Igaş, care, în plină hemoragie de pedelişti, care fug ca şobolanii pe unde apucă, el vede că "ruptura de la vârful USL este şi mai evidentă"! 

Nu trebuie să vă mai spun că EvZ şi Adevărul luptă din greu cu puterea viitoare, şi se alătură corului bocitoarelor portocalii, prevestind apocalipsa uselistă. Nu-i nimic, vine ea, economia de piaţă, peste voi! Să vedeţi atunci cum e să ai motive să boceşti!     

Un comentariu:

I satzic spunea...

Poza nu arata rau.Dar nu sunt toti!

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...