vineri, 25 noiembrie 2011

Zeul cu ştampila



Se citea fericirea pe faţa lui boc, când a văzut ce interesaţi erau "jurnaliştii" de demiterea madamei ăleaia, care a fost şefa SGG. Acum toată lumea măcăne pe tema asta, şi lasă dracului discuţiile pe marginea Bugetului. A fost un sacrificiu ritual, pentru îmbunarea "zeului cu ştampila". Zeu de care îi doare în cur pe guvernanţi, până când apar la orizont alegerile. Atunci ar face orice să îl îmbuneze, să-i intre în graţii.

Praf în ochii proştilor. Ca şi suspendarea primarului de la Cluj, ca şi multe astfel de sacrificii rituale. PDL aruncă lest, în încercarea de a decola. Numai că nacela e atât de plină de javre, lichele, hoţi, ticăloşi, că balonul nu va mai decola în vecii-vecilor. Chiar dacă românii au memoria scurtă, şi uită repede astfel de "accidente de parcurs". 

A, şi mai avea boc un motiv de fericire: acela că nu mai e pe nicăieri în Europa stânga la guvernare. Sigur, europenii, se ştie, sunt masochişti: le cer guvernanţuilor să-i belească, să le ia banii, să le distrugă locurile de muncă, nu mai vor protecţie socială, educaţie, acces la cultură, sănătate, cum le promite odioasa stângă. Ei vor să muncească mai mult, pe bani mai puţini, să li se încalce drepturile şi libertăţile, să trăiască în state poliţieneşti, urmăriţi şi ascultaţi de servicii. Totul pentru bună-starea patronilor, care, se ştie, au grijă de ei, şi creează, din profitul lor tot mai mare, locuri de muncă pentru...roboţi!

Multă lume proastă!

2 comentarii:

Mircea Hamza spunea...

Prefectul Clujului l-a suspendat pe primarul Apostu, care spunea ca nu demisioneaza din postul de primar. Să vedem ce spunea Ioan Oltean: http://mirceahamza.com/?p=1484

Karakas spunea...

Alta era atmosfera in Europa daca era condusa de stinga...

Sa aveti un sfirsit de saptamina fericit!

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...