luni, 28 noiembrie 2011

Cine mama dracului e Guşă?



Mă, cine mama dracului e Guşă ăsta? Pentru cine joacă? Ale cui interese le reprezintă? Chiar nu interesează pe nimeni traiectoria acestui ţâşti-bâşti, care a apărut de nicăieri, pentru a deveni secretar general al PSD, după care, ce să vezi, se alege praful de partid, o ţine tot într-o încăierare? S-a dus la PD şi la băsescu, a plecat de la PD şi de la băsescu, şi-a făcut o comedie de partid, PIN, la care nu se uită nici dracu, lucru care dovedeşte înalta-i genialitate politică, a fost "strateg" de campanie al "Prostănacului"(chiar şi-o merită Geoană!), văd că trage acum clopotele la UNPR, e un soi de mama Omida, spune cine o să fie sau cine n-o să fie arestat, se pupă şi cu ruşii, şi cu americanii, a făcut  şi face afaceri cel puţin bizare, dar mai presus de orice, e de la Cluj!

E doar un mitoman, sau lucrează la ordin? Deşi, sincer, oricât de perverse ar fi "serviciile", un lucru l-au învăţat bine: nu pui pisicii clopoţei, dacă vrei să prindă, totuşi, şoareci. Sau poate că între timp savanţii britanici(vestiţii şi inevitabilii savanţi britanici!) au dovedit că şoarecii sunt surzi, deci pisicile pot avea şi clopoţei. Cert este că individul face valuri şi este amestecat în tot felul de mizerii, fără ca nimeni(a se citi DNA, ANI şi altele ca ele) să fie interesat de el şi de afacerile lui. Straniu, nu?  

3 comentarii:

originar spunea...

pute de la o posta si de f mult timp ca individul e tras de sfori de servicii, o marioneta care se executa in functie de ce i se ordona din cen tre obscure de comanda...nu stim insa, sluga caror servicii secrete este, dar adevarul ca nici nu mi-am batut capul prea mult, e prea derizoriu personajul..

Gabriela Savitsky spunea...

De Nicu Gheară cred că aţi auzit. Tot de pe-acolo, din trupa respectivă e şi Elena.

Fluieratorul spunea...

E clantzaul de serviciu al cui il plateste, din cite s-a vazut. Un individ amoral, bun de coada la orice topor.

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...