joi, 3 noiembrie 2011

Las-o jos că măcăne, Pulimea Ta!



Ce autoritate mai poate avea traian băsescu nu la bucureşti, unde toţi îşi cam bagă picioarele în ceea ce spune, şi face, iar dacă n-ar avea la dispoziţie DNA şi ANI, plus serviciile, nu s-ar uita nimeni la el nici cu curu', ci la Bruxelles, după ce minte cu neruşinare în legătură cu cerinţele UE, pentru a-şi justifica el demersurile? 

Într-un gest de care nu-i credeam în stare pe pupinbăsiştii de la HotNews(or derula ceva programe finanţate cu bani europeni?), flăcăii întreabă la Bruxelles dacă în scrisoarea sa Comisia a îndemnat, cum spune băsescu, Guvernul României să nu aplice hotărâri judecăreşti în legătură cu proiecte finanţate din bani europeni care au avut licitaţiile contestate în justiţie. "Bruxelles-ul nu a conditionat niciodata finantarea unui proiect de faptul ca unele proceduri de achizitii sint contestate in justitie sau de faptul ca rezultatul final este decis de justitie. In ceea ce priveste autostrazile Nadlac - Arad si Orastie - Sibiu, Comisia Europeana arata ca si finantarea acestora a fost aprobata, in ciuda semnelor de intrebare ridicate de modul cum au fost organizate si cistigate licitatiile."

Ce ar mai fi de comentat? A, da! Peştele de la cap se împute. Dar cu asta nu vă spun o noutate...   

Niciun comentariu:

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...