luni, 28 noiembrie 2011

Castrarea democraţiei



Ce pizda mă-sii poate fi de breaking news în faptul că derbedeul ăla de la Cotroceni a căzut la pace cu tripleta BVB, al cărui exponent, Vasile "Buldogul" Blaga, primeşte binecuvântarea prezidenţială pentru funcţia de preşedinte al Senatului? Poate doar în imaginaţia prompteristelor o fi ceva excepţional. Pentru restul e batista pe ţambal în PDL şi unirea tuturor pentru victoria în alegerile de anul viitor. Dacă nu câştigă alegerile, câştigă un sejur la mititica! Ghiciţi ce aleg!

Bozgorii, hiene politice perfecte, au câştigat, în schimbul susţinerii lui Blaga, postul de secretar general al Guvernului. Butoiul cu miere este al lor acum, şi vor şti să se folosească de el. Credeţi-mă, au băieţii o şoală a corupţiei în ei, de dau clasă primitivilor noştri!

Generalul Izmenelor, care, în Senat, are mai mulţi oşteni decât bozgorii, a rămas cu buzele umflate şi de data asta, semn că Pulimii Sale i se rupe de el şi de partidul lui de 0,00001% intenţii de vot.

Şi pentru ca lucrurile să fie oable, CCR a decis că Guvernul poate face fix ce vrea cu deciziile definitive şi irevocabile ale justiţiei, iar bugetarii care au de luat bani de la stat pot să-şi pună pofta în cui. Se vede treaba că întâlnirea informală a judecătorilor CCR cu Iubitul Conducător şi Mare Machitor, de săptămâna trecută, le-a băgat indivizilor minţile în cap, că au înţeles marile comandamente ale momentului şi şi-au însuşit critica Marelui Cârmaci. Oricum, sub băsescu CCR s-a transformat într-o instituţie odioasă, care nu-şi mai are rostul în România. A ajuns o anexă a Cotrocenilor, şi nu e singura instituţie care a căzut victimă Pulimii Sale.

Uitam: Senatul a adoptat o lege care precede castrarea chimică a pedofililor recidivişti. O fi bine, n-o fi bine, vom vedea. Dar o lege pentru castrarea bugetofililor nu adoptă ei? Că poate aşa vor fi bani şi pentru profesori, şi pentru medici, şi pentru săraci şi infirmi.

Până una-alta, singura castrare, la care am fost cu toţii complici, este cea a democraţiei. Cu restul, mai vedem... 

2 comentarii:

Arogantu' spunea...

Pentru bugetofagi este necesara o lege care sa prevada 'castrarea' mainilor !
Pentru mai multa eficienta - 'castrarea' capatinlor ! :D

Fluieratorul spunea...

Ei, artistul Ponta... Ma si intrebam cu cine a facut blatul, din moment ce intelegerea cu Antonescu e de-a dreptul perdanta... Prin contributia amindurora, of course... Ponta l-a servit pe Organul Suprem mai bine decit se serveste singur. Bravo Ponta, nu michimaus-ul, ci minimax-ul politicii romanesti.

Deci opozitie nema. De-acum incolo PDL-ul isi poate da la gioale numai singur, ca n-are cine sa le-o mai dea... Bravos, natiune!

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...