marți, 22 noiembrie 2011

Galeria Marilor Ticăloşi Politici



Mizerabil modul în care a ieşit din scena politicii Mircea Geoană. La fel de mizerabil cum a intrat. Mi-e silă de mine, pentru că l-am sprijinit pe acest impotent în alegerile din 2009. Da, băsescu trebuia şi trebuie schimbat. Ruşinos că unui derbedeu politic românii nu i-au putut opune decât un carierist feroce, total lipsit de demnitate, caracter şi bun-simţ! Atât!

Idiotul, care nu poate să trăiască fără funcţii, va lua cu el din PSD nişte oameni. Treaba lui. Ca şi Generalul Izmenelor, va avea un partid cu 0,0000% intenţii de vot. Probabil că PDL va avea acum o majoritate liniştitoare în ambele Camere ale Parlamentului. Oricum, Geoană va intra, alături de General, de băsescu, de alţii ca ei, în Galeria Marilor Ticăloşi Politici.

3 comentarii:

asybaris spunea...

Morala e ca daca vrem schimbare trebuie sa vedem si cu cine.Schimbarea de dragul schimbarii nu ne-a dus nicaieri. Il avem presedinte azi pe Basescu pentru ca oponentul lui a fost Geoana, iar marinelul i-a zis-o clar, privindu-l in ochi: Sunteti un om slab, domnule Geoana. Desi au fost destui atunci care ni-l prezentau pe Geoana ca pe salvatorul tarii. Aveau dreptate atunci cei care-l sustineau sau astazi cand aceiasi oameni il arunca precum o masea stricata? Asta era produsul politic pe care voiau sa ni-l vanda si pentru care se bateau cu pumnul in piept? Nu stiu de ce, dar asta nu e de natura sa faca populatia sa aiba incredere in PSD si oamenii pe care ii propune.

Karakas spunea...

Modul isteoid in care a reactionat imi spune ca decizia de excludere a fost corecta. Un partid e o echipa, o familie mai mare. Ori esti cu el, ori nu. Parerea mea este ca PSD a asteptat mult prea mult sa ia masura asta.

Karakas spunea...

Referitor la remarca lui "Adio tovarasi...", asta imi confirma ca el e mai ranchiunos decit cei pe care ii condamna. In primul rind, referitor la forma si substanta apelativului "tovaras", cred ca nu e nimic negativ in a fi un "tovaras" in orice partid, de stinga sau de dreapta, in sensul ca esti un bun camarad, un om pe care te poti bizui. Parca se spune despre consoarta ca este "tovaras pe viata", despre drumet se spune ca e "tovaras de drum". Accentul pus pe ideologie nu ii serveste domnului Geoana cind incearca sa imbrace in forme insultatoare supararea sa. Acu', eu inteleg ca el stie in sufletul lui ca nu e un individ pe care sa te poti bizui. Vad insa si drama ce se desfasoara in el, pentru ca multi i-au umflat ego-ul pentru interes, si el s-a lasat in jocul tradarii colegilor sai. Sau poate a jucat si el conform sarcinilor ce i s-au trasat.

Daca m-ati intreba, v-as spune ca Geoana e un zero politic. A dovedit-o in nenumarate ori. Nu a facit nici reforma si nici nu a modernizat partidul. Nu are aluat de om politic. Poate era bun la Externe, dar nu are nimic carismatic, trasatura ceruta de un lider politic adevarat. Faptul ca nu a demisionat din politica dupa infringerea de catre Basescu imi confirma iar ca nu are stofa. Nu are si basta.

Dar greseala e si a celor care l-au impins in fata. S-au trezit tirziu.

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...