vineri, 5 iunie 2009

Ziua Râmei

Traian Băsescu este în perpetuă mişcare. Aleargă ca o muscă beată oriunde e rost de jumulit ceva voturi, pentru el şi pentru bastardul numit PD-L, o construcţie politică fără cap şi fără coadă, al cărei singur liant este el, mai precis voinţa lui de a avea un vehicol politic pentru alegerile din toamnă.
Aşa a ajuns să umble pe la tot felul de paranghelii de toată jena, să tundă oi, să pozeze cu clop şi bundiţă, să se afume lângă grătare cu cârnaţi, sau la "Ziua Brânzei şi Pastramei", să asculte poezii inepte pe la ambasade. Azi a fost în Insula Mare a Brăilei, cu ocazia "Zilei Câmpului". În fieful lui Triţă Făniţă, ăla pe care a asmuţit tot el DNA şi justiţia, şi căruia a vrut, cu Flutur la Ministerul Agriculturii, în 2005, să-i distrugă afacerea. Şi ce spune azi, cu spectrul foametei care va urma după anunţata secetă?
"As spune un lucru legat de acest loc. Mi-aduc aminte o formidabila campanie de presa cu acest pamant in care se spunea ca a fost luat, ca s-au facut mari ilegalitati. Probabil ca singura ilegalitate facuta aici e ca s-a facut agricultura performanta. Poate ca ar trebui prezentata mai bine tarii ce se intampla in Insula Mare a Brailei.In momentul in care am primit invitatia am avut o ezitare, am intrebat unde ma duc, nu cumva devin girantul la ce se scria? Ei bine, as vrea sa devin girantul a ce se intampla in Insula Mare a Brailei"
Băi, Mare şi Înţelept Cârmaci! Nu cumva presa aia pe care o acuzi acum e aia de-ţi suflă'n cur şi-ţi execută la comandă adversarii politici? Nu e killerul media de serviciu?
Şi dacă tot a luat-o pe calea asta, le sugerez pupinilor următoarele evenimente: "Ziua Cârtiţei, Ziua Popândăului, Ziua Râmei, Ziua Dropiei, Ziua Şoarecelui de Câmp, Ziua Lăcustelor(bine, asta e în fiecare zi!), Ziua Prepeliţei, Ziua Ciocârliei, şi lista e lungă. Acoperă tot calendarul până la alegeri. Văd că ţine la tăvăleală. E odihnit: patru ani jumate n-a făcut nimic. Acum recuperează...

Un comentariu:

Lilick Auftakt spunea...

Nu-i scapa niciun satuc. Unde se incinge o hora, hop si el!

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...