joi, 11 iunie 2009

Boc, demisia!

Nu ştiu dacă Ordonanţa de Urgenţă care permite Guvernului să modifice sau să abroge o lege DUPĂ ce aceasta a fost adoptată de Parlament poate fi catalogată drept "lovitură de stat", dar sigur este un motiv pentru care Boc să-şi dea demisia. Şi să-l ia şi pe Predoiu cu el!
Putem admite că Boc e idiot în materie de economie. Dar, pentru Dumnezeu, e profesor universitar de drept constituţional! Şi în plus avea pe masă avertismentul Consiliului Legislativ!
Piticul De Grădină Preferat al Marelui Cârmaci este o catastrofă, morală, politică şi administrativă. Cu cât pleacă mai repede, cu atât mai bine! Nu ne mai permitem, în plină criză, luxul unui dobitoc în fruntea Executivului! Hai, Boc, să scrii o demisie poţi! Nu doare! Şi nici nu trebuie să te ridici pe vârfuri!
PS: vă invit să citiţi această piesă antologică a prietenului Mordechai. Se leagă cum nu se poate mai bine de cele de mai sus.

2 comentarii:

Lulutza spunea...

Ei, inca o "sopirla" pedelista, care le-ar permite "sa faca totu'", peste tot, pentru ei si un pic pentru PSD, pina-l... "fuzioneaza prin absorbtie". Daca PSD-istii din guvern si Parlament au un strop de demnitate si onoare, nu vor lasa nepedepsita aceasta... reptilizare a guvernarii. Dar seamana prea mult cu "sopirlele" PSD-iste ca PD-l ar fi "de dreapta", asa ca... Nu-mi pun prea multe sperante nici in PSD, sorry. Mie imi pare ca ne indreptam rapid spre locul din care parea ca plecasem in decembrie '89. Poate asta este vestita "inchidere a cercului"...

Béranger spunea...

Mordechai este a-n-t-o-l-o-g-i-c!

Dar, nu vă fie cu supărare... care criză?!