duminică, 7 iunie 2009

Un gest normal

Mi se pare un gest normal renunţarea lui Mircea Geoană la vicepreşedinţia CSAT. Ceea ce a făcut Traian Băsescu prin vizitele în Irak şi Afganistan este dincolo de normalitate. Dacă tot ai un organism colectiv de decizie, foloseşte-l măcar de ochii lumii. În plus, decizii precum retragerea din Irak şi trimiterea de noi soldaţi în Afganistan se discută şi se aprobă în Parlament.
Traian Băsescu nu are parteneri, el are doar slugi. Geoană trebuie să fi aflat asta până acum. Mai bine mai târziu...
Nu ştiu dacă este un gest care anunţă ruperea alianţei guvernamentale. Din punctul meu de vedere nu poţi sta la nesfârşit capră pentru un om plecat cu sorcova, care dispreţuieşte democraţia, precum Băsescu. Dacă Băsescu vrea să facă ce-l taie capul, n-are decât. Dar dacă o să intre în maşina de fezandat a baronilor locali ai PSD nu-l văd bine. Cred că nici el nu se vede bine. Dar raţiunea la Băsescu este un oaspete rar, care se conduce după principiul "vizitele scurte sunt cele mai plăcute!"
PD-L, rămas singur la guvernare, sau cu udemeriştii, va fi sacul de box al tuturor. Degeaba se amăgeşte Băsescu, în sensul că poate repeta figura fiică-si, adică să candideze ca independent, doar sprijinit de PD-L. Oricum, după această demisie opţiunile lui Băsescu se reduc.
PS: Săftoiu tot un nătărău, o nevertebrată, a rămas. Azi, la A 3, a început să lingă acolo unde a scuipat. Şi cretinii ăştia vor să venim la vot pentru ei?
PPS: După ce s-a dus la vot cu fi-sa, aia tunată, de candidează "independent", Înţeleptul Cârmaci a constatat că a rămas fără spanac. Şi a ieşit la jumulit voturi în Carrefour Orhideea. Ăla de vru să-i facă pasaj, cât fu primar. Îl trage aţa la locul "crimei". Ca de obicei, acolo a dat peste haite de jurnalişti, care tocmai îşi înnoiau stocul de răbdări prăjite. Românica, de!

Un comentariu:

Anonim spunea...

da' ilegalitatea numirii lui geana in CSAT nu vezi nu? parca era o contestatie de-a pnl-ului si pe 17 iunie trebuia cel tirziu reglementata ...

fi-mi-ar scirba, normalitatea era sa nu plinga cu lopatica in mina ca vrea in csat


fish

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...