miercuri, 10 iunie 2009

Isterii militaro-deontologice

Elena Băsescu este şi rămâne o tută. Ca să n-avem vorbe pentru cele ce urmează. Pentru că, din nefericire, şi mai tâmpiţi decât ea sunt cei care încearcă să facă un caz din apariţia ei într-un soi de uniformă care aminteşte de uniforma Armatei Române.
Dacă vrei s-o ataci, sunt sute de alte motive. Dar când de ani buni de zile nişte cretini apar în uniformele Armatei Române în penibilul serial "Trăsniţi în NATO", unde onoarea ei este făcută hârtie de şters la cur, fără ca nimeni să protesteze, pozele Elenei din tabloide, în uniformă, sunt parfum!
Ţara asta nu mai poate funcţiona normal, fără istericale? Fără tocşouri în care se analizează nimicul? Şi apoi, tembeliziunile care acum se dau de ceasul morţii s-o dărâme pe EBA, n-au contribuit la crearea acestui grotesc personaj? N-o lingea ştim noi unde Cristoiu, la el în emisiune?
Prea mult EBA, şi prea prea prost pus în pagină!
Şi fiindcă veni vorbe de tutele din dotarea PD-L, uite ce-i trece prin minte lu'Udrea: să dărâme, din motive "turistice", gardul din jurul Casei Poporului! A ochit ea vreun teren pe acolo? Sau e rost de ceva parcări moca?
Altă tută, Roberta Anastase, s-a păruit cu inevitabila EBA, care i-a reproşat că n-a obţinut suficiente voturi în judeţul Ploieşti. Minunata lume politică portocalie, care are de furcă de acum cu doi Băseşti!

2 comentarii:

Ruxandra-Georgeta Lungu spunea...

Trustul Intact a facut-o europarlamentar, sa fie clar!

RDPK spunea...

Cred ca daca numele EBA nu s-ar mai fi terminat in BA, Elena ar fi spalat tavi la McDonald's si evident numarul ei de la Dacie ar fi fost BAE (Ba[orice] si Elena].

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...