luni, 22 iunie 2009

Gagici în nămol

Prieteni, suntem în plină demenţă! Andreea Vass s-a încăierat cu EBA şi cred că îşi face băgăjelul, pentru că mai mult ca sigur locul ei de la Guvern se va restructura, din motive de economii bugetare.
Bănuită că se află la originea scrisorii unui eurodeputat maghiar, membru al PPE, care o smotoceşte bine pe EBA, Andreea Vass spune acum că i-a fost spartă casa, fără să i se fure nimic.
Scandalul ăsta ia forme groteşti, şi mai bate un cui în coşciugul politicii româneşti.
A, şi ca tacâmul să fie complet, aflăm că pe drumul dintre contabilitatea ministerului condus de madam Ridzi şi guriştii angajaţi să behăie de 2 mai s-au evaporat 45.000 de euro.

3 comentarii:

Anonim spunea...

Tara Base si Eba se piaptana.
Chelul si sirena de margaritar de la malul marii
Saptamana nebunilor pe Kodak color
Tenul de vis si sifilisul pulitic.
Nebuni au fost, nebuni sunt inca

Lulutza spunea...

:lol: Ce coincidenta, si eu am avut acum citeva ore, cind am aflat tarasenia, viziunea asta cu pitzipoancele la trinta in noroi... dar pe urma mi-am spus ca, la valoarea lor, ele s-ar tavali mai degraba in ciocolata...

Karakas spunea...

Populismul asta a scos ce mai rau la suprafata in Romania. Fufele, o categorie aparte, fac parte acum din peisajul puterii.

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...