luni, 8 iunie 2009

PD-Laba

PD-L este un partid urât, care se afundă pe zi ce trece în mlaştina imoralităţii. Nu că restul ar fi icoane ale moralităţii, dar PD-L duce lipsa de morală la extrem. Antecedentele sunt grave: distrugerea guvernării CDR, şicanarea guvernării ADA, programarea distrugerii guvernului Tăriceanu(că şi-au luat-o, prin plecarea din guvern, la ordinul tătucului de la Cotroceni, e în ordinea firii: Dumnezeu mai dă din când în când şi cu parul!), trecerea în 30 de secunde de la stânga la dreapta, blocarea accesului PSD în Internaţionala Socialistă, iar acum faza cu EBA.
Pentru că Marele Machitor cu Ochii Cruciş a justificat numirea lui Boc în funcţia de premier, argumentând că nu numărul de voturi, ci numărul de mandate constituie criteriul după care se judecă victoria în alegeri, acum PD-L, care are şi mai puţine voturi, şi mai puţine mandate de europarlamentar, dar vrea să poată numi comisarul european din partea României, a adus-o pe EBA înapoi cu limbi în cur şi temerele.
Numai că aici şi-o iau peste bot scurt: au candidat separat. PD-L nu a avut nicio legătură, formal vorbind, dar şi legal, cu EBA. A, că au manipulat din greu urnele, s-o scoată pe fata lu' tata 'urodepotat, asta e de domeniul evidenţei şi al Parchetului. Dar în faţa legii argumentele lor nu ţin.
Sigur că Marele Machitor va face tot ce poate(şi poate!) pentru a controla alegerea candidatului pentru postul de comisar. Aţi văzut ce-a păţit Vosganian. Deci procedura există şi e verificată. Serviciile şi ofiţerii sub acoperire din presă sunt gata la datorie.
Sper din toată inima ca Băsescu să şi-o fure la prezidenţiale. Şi să văd dispărând de pe scena politică acest partid de labagii, care nu respectă pe nimeni şi nimic!
Între timp apare şi înjurătura lui Boc la adresa lui Ciutacu! Viitor de aur Boc al nostru are! Daţi-mi un Emetiral!

5 comentarii:

nenea cosmos spunea...

Te rog frumos! Jignesti labagiii! Macar labagiilor li se scoala!

Constantin Gheorghe spunea...

Mea culpa, nene! Nu mai fac!

Anonim spunea...

Nene, scrie rogu-te , aici pe blog un articol de genul: Cum putem scapa de labagii! Poate asa ma simt si eu bine.Tepes a rezolvat-o cu curistii (teapa-n cur si noapte buna) Dar cu labagii ce facem ?

Béranger spunea...

Nu Emetiral, ca este prea slab. Mai bine Peritol. În afară de whatever was it meant for (antihistaminic, anorexie), dă ăsta o somnolenţă...

Ca şi cu tribunul neamului: nu Rudotel trăbă, că ăla e pişu, ci măcar un Diazepam dacă nu se poate Haloperidol.

RDPK spunea...

PDL-ul ia voturile de pe la taranii ametiti de bautura care voteaza din solidaritate de viciu cu Basescu. Cat despre EBA si ea isi ia voturile tot de la "ametiti" -dar din substante ilegale .Concluzie :trebuie sa fii drogat sau beat ca sa votezi cu astia.

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...