duminică, 14 iunie 2009

O întrebare

Ideea nu-mi aparţine, am furat-o de aici. Dar întrebarea mi s-a părut interesantă. Deci, care ar fi personajul care v-ar face plăcere să vă însoţească o zi la plajă? Să ştiţi că răspunsul nu este atât de uşor! Eu l-aş alege pe Vincent Moreuil, din "Les Pianos Mecaniques" , de Henri-Francois Rey. Fie şi numai pentru că depresia lui m-a ajutat să uit de depresia mea. Poate voi povesti odată...

2 comentarii:

geomarz spunea...

Făt Frumos şi Ileana Cosînzeana...
EU vreu doi...

Béranger spunea...

Ori sunt eu incult şi nedormit, ori articolului din Wash. Post îi mai lipseşte mult până să fie interesant. Cam puţini intervievaţi, nu găsiţi?

Apoi, de ce la plajă? Nu ne ajunge canicula din oraşele noastre? Ce naiba să fac la plajă? De ce nu la un déjeuner sur l'herbe? De ce nu la o plimbare în Provence ori în Toscana? Ori într-o honăreală beatnik?

Pe o insulă pustie... oare ce personaj aş alege? Căci Lolita poate fi foarte plicticoasă... Cine cunoaşte un personaj de roman care să fie o nimfomană intelectuală?

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...