sâmbătă, 6 decembrie 2008

Doamne, fă prostia să doară!
Nu ştiu cine are monopol pe inteligenţa politică în minunata nostră ţară, Republica Absurdă România. Dar ştiu sigur cine deţine monopolul absolut al prostiei, în general, şi al prostiei politice, în special: Laszlo Tokes. Da, "eroul Revoluţiei de la Timişoara", de fapt un ordinar agent dublu, şi al Securităţii româneşti, cu angajament şi chitanţe de plată semnate de el, şi al Serviciilor speciale de la Budapesta, actualmente euro-parlamentar român.
După ce a văzut în Ţinutul Secuiesc Kosovoul României, acum s-a sucit: e Tibetul României. În calitate de reprezentant oficial al României, Tokes s-a întâlnit cu Dalai Lama la Bruxelles. Unde a grăit următoarele, spunând că provine din Transilvania, unde s-a născut Korosi Csoma Sandor, creatorul primului dicţionar englez-tibetan: "Vin de pe pamantul lui natal, Tinutul Secuiesc, din «Tibetul Romaniei», care lupta pentru autonomia teritoriala exact ca si tara preasfintiei tale."
Reamintesc faptul că în acest moment în relaţiile dintre China şi Franţa a intervenit o criză extrem de gravă, tocmai pentru că azi Nicolas Sarkozy se întâlneşte la Gdansk cu Dalai Lama. Mai mult, summitul China UE, programat pentru 1 decembrie la Lyon, a fost anulat, din acelaşi motiv.
Tembelul ăsta de Tokes vrea să ne încaiere cu China, invitându-l pe Dalai Lama în România? Vrea să-i încaire pe secui cu românii? Ce ar trebui să se întâmple, pentru ca adunătura asta de cretini autonomişti să fie mulţumită? Ce vor? Circulă liber unde vor, nu-i întreabă nimeni de sănătate, au practic un sistem paralel de educaţie, de cultură, presă paralelă, radiouri şi televiziuni, primari, deputaţi, senatori, euro-parlamentari. Ce cred? Că dacă Ţinutul Secuiesc e o altă ţară, vor şti să să o conducă mai bine decât acum? Nu tot primarii, consilierii locali, deputaţii şi senatorii secui o vor conduce? La fel de prost ca şi până acum, dacă nu vă supăraţi!
Doamne, ştii ce? La facerea lumii, un singur lucru Ţi-a scăpat: prostia nu doare. Doamne, fă prostia să doară! Şi începe cu trufaşul tău slujitor, Laszlo Tokes!

4 comentarii:

Anonim spunea...

Cu tot respectul, Tokes Laszlo nu e un prost. E o canalie.
Prostul e scuzabil (uneori) fiindca nu stie ce face.
Canalia asta stie.

Anonim spunea...

De acord cu domniia ta, Mosh !

Anonim spunea...

Dumnezeu nu poate face nimic in legatura cu Tokes. Nu este slujitorul Lui.

Anonim spunea...

Eu zic ca nu e prost...degeaba. E si el o scula a unor bascule separatiste.

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...