marți, 2 decembrie 2008

Aboliţi această lege!
E un cretinism total! Mă repet, dar citiţi şi voi asta(mulţumesc, Turambar!) şi judecaţi: cineva care ia opt mii de voturi, Adriana Antipa, pierde mandatul, iar Gorghiu Alina, cu trei mii trei sute, intră în Parlament? Hai să ne ducem dracului la culcare!
PS: Oana Mizil a obţinut cel mai mare număr de voturi dintre toţi candidaţii din Bucureşti. Le-a dat o lecţie tuturor. Cum a făcut, nu ştiu. Dar trebuie remarcat. Dar erou este Pliciman! Mişto ţara în care trăim!
PPS: bomboana pe colivă o pune Koto Iosif, candidatul UDMR pentru colegiul Asia-Africa(sic!), ales cu, atenţie! 34 de voturi. Pârvulescule, Pârvulescule! Uite de asta am ajuns să urăsc "societatea civilă"! Pentru că e mai autistă(dacă se poate spune aşa) decât clasa politică!

4 comentarii:

Anonim spunea...

Deh...ar trebui sa ne facem o "mea culpa" colectiva. Cineva a zis demult ca legea e proasta, chit ca nu place cineva-ul ala, a avut dreptate 100%
Rezultatele sunt o rusine.

Anonim spunea...

"In urna intra toata lumea, din urna iese cine trebuie" - Tudor Musatescu, Titanic-vals.
Cat de actual....

Anonim spunea...

Băieţii ăştia au contorsionat legea electorală astfel încât să ascundă alegerea pe liste în spatele etichetei de uninominal. Doar că au făcut-o aşa de complicat, încât nici ei nu au mai ştiut să refacă paşii ca să ajungă pe un loc eligibil. Aşa a ieşit ce a ieşit.

Încă mă întreb dacă e bine sau rău. Ori doar ridicol.

Anonim spunea...

1989 Ultima alegere la Organizatia PCR din care faceam parte.
Este propusa de la centru, cu indicatia sa fie aleasa o demoazela.
Impotriva respectivei demoazele aveam ceva personal.
Vine momentul votarii.
Eu o tai de pe lista cu sete. Intre timp cei din jur nu se hotarasc ce sa faca. Ma intind si o tai de pe inca 7-8 buletine de vot.
Se numara voturile. Este aleasa cu NUMAI 3 (trei) voturi impotriva.
Vi se pare ceva cunoscut ?

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...