joi, 4 decembrie 2008

Jurnalism de căcat!
Dacă idioţii nu ştergeau clipul, pe care NU am reuşit să-l văd pe unde a fost postat, nu scriam despre asta. Dar avem o problemă, şi una de fond: modul în care se face selecţia în mediul jurnalistic, inclusiv în zona de divertisment. Chiar dacă te ocupi de nădragii cu pulă pictată ai lui Oţil(cu sau fără circumcizie), tot e nevoie de o ţâră de profesionalism.
Tuta pe care a înjurat-o Adrian Despot şi-a căutat-o cu lumânarea! Nu venise la un simplu concert. Era o acţiune de caritate, în ideea unei solidarităţi care ne lipseşte acut. Era vorba despre faptul că oameni importanţi din muzica rock românească făceau un gest. Măcar un plan de interviu, o morulă, un grăunte de idee directoare tot ar fi trebuit să aibă. Ei bine, nu! Tuta venise la plesneală, crezând c-o rezolvă ea cumva!
Tute din astea sunt şi în industria tocşoului, norocul lor e că invitaţii se abţin, fiind din altă zonă socială şi scandalul mediatic fiind ultimul lucru pe care şi-l doresc. Dar cred că i-a răzbunat, cu vârf şi îndesat, Despot.
Aşa că, văzând că Mordechai a reuşit să-i păcălească pe nesimţiţii ăia care invocă drepturi de autor pentru prostia tutei din dotare, am decis să-l postez şi eu. Să se vadă! Şi ca un protest faţă de scăderea dramatică a calităţii jurnalismului, indiferent de gen! Paştele şi Dumnezeii mamelor voastre!

2 comentarii:

dromichaetes spunea...

Daca tovarasica servise ceva la bar inainte...fac pariu ca nu a fost deloc ametita cand a dat interviul de angajare.

Dracool spunea...

- Copii ati citit “Capra cu 3 iezi?”
- Daaaaaaa…!!!!!!(raspunde clasa).
- Tu, asta mic din prima banca, ia spune-ne cati iezi avea capra?
- Pai povestea se cheama “Capra cu 3 iezi”, nu?
- Da!
- Si acum ma intrebati “cati iezi avea capra”?
- Da!
- 3 in p**a mea!