joi, 4 decembrie 2008

Jurnalism de căcat!
Dacă idioţii nu ştergeau clipul, pe care NU am reuşit să-l văd pe unde a fost postat, nu scriam despre asta. Dar avem o problemă, şi una de fond: modul în care se face selecţia în mediul jurnalistic, inclusiv în zona de divertisment. Chiar dacă te ocupi de nădragii cu pulă pictată ai lui Oţil(cu sau fără circumcizie), tot e nevoie de o ţâră de profesionalism.
Tuta pe care a înjurat-o Adrian Despot şi-a căutat-o cu lumânarea! Nu venise la un simplu concert. Era o acţiune de caritate, în ideea unei solidarităţi care ne lipseşte acut. Era vorba despre faptul că oameni importanţi din muzica rock românească făceau un gest. Măcar un plan de interviu, o morulă, un grăunte de idee directoare tot ar fi trebuit să aibă. Ei bine, nu! Tuta venise la plesneală, crezând c-o rezolvă ea cumva!
Tute din astea sunt şi în industria tocşoului, norocul lor e că invitaţii se abţin, fiind din altă zonă socială şi scandalul mediatic fiind ultimul lucru pe care şi-l doresc. Dar cred că i-a răzbunat, cu vârf şi îndesat, Despot.
Aşa că, văzând că Mordechai a reuşit să-i păcălească pe nesimţiţii ăia care invocă drepturi de autor pentru prostia tutei din dotare, am decis să-l postez şi eu. Să se vadă! Şi ca un protest faţă de scăderea dramatică a calităţii jurnalismului, indiferent de gen! Paştele şi Dumnezeii mamelor voastre!

2 comentarii:

Anonim spunea...

Daca tovarasica servise ceva la bar inainte...fac pariu ca nu a fost deloc ametita cand a dat interviul de angajare.

Anonim spunea...

- Copii ati citit “Capra cu 3 iezi?”
- Daaaaaaa…!!!!!!(raspunde clasa).
- Tu, asta mic din prima banca, ia spune-ne cati iezi avea capra?
- Pai povestea se cheama “Capra cu 3 iezi”, nu?
- Da!
- Si acum ma intrebati “cati iezi avea capra”?
- Da!
- 3 in p**a mea!

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...