miercuri, 3 decembrie 2008

Bine e să fii vedetă!
Dacă eşti vedetă, ce-ţi mai trebuie minte! Şi dacă dă Dumnezeu şi ai doi-trei neuroni, trebuie musai să te mândreşti cu ei, purtându-i la vedere! Cele două personaje penibile, din poza de mai sus, pe care am luat-o de la Moş(mulţumesc!) sunt de un penibil crunt! Lipsa de pudoare e scuzabilă, până la un punct. Ei au trecut de punctul ăla! Aştept reportajul propus de Oţil, de la o partidă de sex cu Răduleasca, dacă se poate transmis în direct, la o oră de maximă audienţă, în loc de tocşou politic. Că prea mare diferenţă de conţinut n-ar fi!
Conducerea Antenei 1 nu are nimic de zis? Oţil oricum are o emisiune-bordel, nu se pune problema. Dar Răduleasca face o emisiune dedicată, ca public -ţintă, familiei. După o astfel de "aventură", cu pozele de rigoare, era zburată din schemă de orice televiziune care se respectă şi-şi respectă spectatorii.

2 comentarii:

Mos Califar spunea...

Ce voiam sa va spun e ca as aprecia mult si ar fi o cinste daca m-ati updata in blogroll la www.moscalifar.eu , ( in wordpress am inchis ) . Multumiri si toata consideratia.

N. Raducanu spunea...

Citez cu acesta ocazie din Apocalipsa lui Ioan 2.20-22 :
"Dar iata ce am impotriva ta: tu lasi ca Iezabela, femeia ceea care se zice proorocitza, sa invete si sa amageasca pe robii Mei, sa se dedea la curvie. I-am dat vreme sa se pocaiasca, dar nu vrea sa se pocaiasca de curvia ei. Iata ca o voi arunca bolnava in pat si celor ce preacurvesc cu ea, am sa le trimit un necaz mare, daca nu se vor potoli de faptele lor"