marți, 30 septembrie 2008

Întâiul Sociopat al Ţării
Într-un articol publicat azi în "Bursa" Cătălin Avramescu îi face un portret devastator şefului său de la Cotroceni. Care este demascat, punct cu punct, drept sociopat!
Politicianul sociopat tipic descris de Avramescu este: lipsit de o conştiinţă morală, manifestă dispreţ faţă de normă şi lege, este iresponsabil, are o capacitate imensă de manipulare, şi, ceea ce este şi mai grav, dovedeşte o lipsă completă de afectivitate reală. Mai mult, politicianul sociopat este produsul contraselecţiei.
Nu încape îndoială: când a scris astea, Avramescu l-a avut permanent în faţa ochilor pe Traian Băsescu. Este sociopatul politic prin excelenţă, modelul absolut.

4 comentarii:

Anonim spunea...

Articolul e plin de generalizari reductionist-simpliste. Nu se prezinta nici un exemplu pe care sa isi bazeze concluziile elucubrante. Solutia se infiripeaza simplist: "puneti-i la zid!". Eventual de Craciun, ca sa tinem minte. Dupa aia urmeaza o alta categorie socio-profesionala la rind, hai sa ii impuscam pe avocati, pe urma pe doctori, fiecare cu tarele sale. Omul ne vorbeste din Turnul sau de Fildes unde s-au cocotat toate 'valorile' neamului. Si nu ne manipuleaza deloc, el fiind detinatorul adevarului cu parafa.

Lilick Auftakt spunea...

Pai a avut si cum sa-l studieze, e normal. :)))

Anonim spunea...

Ha ha ha! Asa este, la "Suprem" s-a referit. Pacat ca nu a spus ceva de cum isi face dinastie politica, impunandu-si progenitura la varf...

Ar trebui repede atentionat sa dea o dezmintire, ceva in sensul ca: "bineinteles ca nu se face referire la nimeni din capu' statului si din partidu' de suflet al lu' capu'! Care "este" perfecti & perfecte ca capu' lor"! :)

Anonim spunea...

Mi s-a parut mie că pe lângă autoportret mai descria pe cineva perfect. Ăsta era, şef'su :)

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...