joi, 25 septembrie 2008

Băsescule, dă-i afară!
Traian Băsescu se lăuda ieri că-i dă afară pe consilierii juridici de la Cotroceni, dacă azi Curtea de Apel Bucureşti respinge contestaţia PRM, pe care el, la sfatul lor, o consideră îndreptăţită, din motive de ilegalitate a Hotărârii de Guvern care delimitează circumscripţiile uninominale în trei judeţe şi în Municipiul Bucureşti. "Vă asigur că dacă analiza sau avizul de legalitate pe care mi l-au dat juriştii de la Cotroceni nu este corect, ei rămân fără loc de muncă mâine, pentru că preşedintele s-a angajat într-o dezbatere publică în baza unui aviz dat de juriştii de la Cotroceni. Dacă premierul a primit un aviz de legalitate eronat şi nu este un truc, ar trebui să ceară ministrului Justiţiei să demisioneze mâine pentru că HG a fost avizată de ministrul Justiţiei, plus juriştii de la Palatul Victoria. Dacă avizul pe care l-am primit de la juriştii de la Cotroceni nu este corect, eu îi dau afară”.
Cum justiţia a respins-o, Băsescule, dă-i afară! Hai, nu poate fi atât de dureroasă decizia ca în cazul demisiei ăleia pe care ţi-o dădeai în cinci minute! Fii bărbat!

Un comentariu:

Anonim spunea...

Da, sigur. Că în rest la Cotroceni numa' profesionişti unu şi unu. Tare mă tem că ceea ce ar fi trebuit să fie un aparat de experţi s-a transformat într-o cloacă de sinecurişti.
Omul îşi construia alibiul. Ca întotdeauna având grijă să existe un cap pe care să se prăbuşească măgăreaţa. Propria-i prostie nefiind suficient de evidentă pentru el.

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...