sâmbătă, 6 septembrie 2008

Marile spirite se întâlnesc
În dileală! Este vorba de Victor Iuşcenko, care o acuză pe Iulia Timoşenko, primul ministru al coaliţiei portocalii de la Kiev, nu doar pentru înaltă trădare, pentru că nu s-a luat în colţi cu ruşii în timpul crizei georgiene, dar şi pentru că a dat o "lovitură de stat parlamentară". De ce? Pentru că în Parlamentul Ucrainei s-a votat o lege care reduce puterile şefului statului. Şi, surpriză! Cei care formează virtuala coaliţie anti-prezidenţială din Parlamentul ucrainian trec şi ei de trei sute, deci au şi eu "322" lor!
Păi, vedeţi! Nu zicea şi Băsescu acelaşi lucru? Că suspendarea lui e o lovitură de stat parlamentară, dată de coaliţia ticăloşilor de 322 de parlamentari? Bine, e TRU, dar nu vorbeşte el, vorbeşte Băsescu! Şi Boc, care vede şi el lovituri de stat!
Mare e gădina Ta, Doamne!

2 comentarii:

Anonim spunea...

După Saaaaaaakaşvili cravatofagul năucit de elicopterele excesiv de invizibile, Iuşcenko otrăvit de vodca uitată la soare e doar parfum de lobodă.
Unde mai pui ca la ei blonda i-o trage preşedintelui în loc să şi-o tragă cu el.

Anonim spunea...

Da, ai dreptate: există şi diferenţe! Dar asta nu e o scăpare a scenaristului, ci doar indisciplina actorilor...

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...