duminică, 15 ianuarie 2012

Vânătoare de oameni



Reprimarea demonstraţiei din Piaţa Universităţii s-a trasformat în vânătoare de oameni: jandarmii folosesc forţa nediscriminatoriu şi îi aleargă pe oameni printre maşini, la intersecţia dintre Calea Victoriei şi Bulevardul Elisabeta sau cum s-o mai fi numind.

Cretinii ăştia de la putere cred că ne bagă frica în oase nu vor mai fi contestaţi? Abia acum începe nebunia! Violenţa naşte violenţă! Numai că pentru modul iresponsabil în care jandarmii au folosit violenţa în seara asta, mai ales vânătoarea de oameni de la miezul nopţii, trebuie anchetat de procuratură. Sigur, madam Koveşi nu va mişca un deşt, fără ordin de la Cotroceni. Ordin care nu va veni. Dar o dată şi o dată ancheta asta tot va avea lor. Şi o va privi şi pe ea.  

3 comentarii:

casandra spunea...

Pai vanatoare ca asta a fost si in noaptea de 21 decembrie 1989. Nimic nu ma mira, totul se repeta.

Altfel, este elocvent ce comentarii au capusele oranj despre demonstranti.
I-a enervat faptul ca agentiile internationale de presa si CNN relateaza despre proteste si un oligofran are urmatorul comentariu pe site-ul Realitatea TV:

"La puscarie sa va vad pe toti, retarzilor, paduchi ai societatii are sunteti. Se vede de la o posta ca nu a fost protest spontan, am vazut la TV pancarde scrise caligrafic, deci sunt facute de ceva timp si pregatite. Cand iesi in strada spontan, scrii repede ceva pe o hartie, pe o carpa in fuga....ce am azut la TV arata ca totul a fost aranjat si robabil lingaii lui Iliescu si Ponta v-au platit cu cate 2-3 lei. Va manjiti mainile si natia pentru 2-3 lei. Daca vreti trai mai bun de ce nu ati invatat sa ajungeti si voi un patron, director, manager? Pentru ca suneti niste licheleale societatii d'aia. hai sictir."
http://www.realitatea.net/presa-internationala-protest-de-amploare-impotriva-austeritatii-la-bucuresti_904156.html

Asa deci: Daca vreti trai mai bun de ce nu ati invatat sa ajungeti si voi un patron, director, manager?

Medici, profesori, functionari, muncitori, toti trebuie sa traiasca prost pentru ca nu au ajuns patroni, directori, manageri.

Astia sunt "reformistii".

Scrie opinia ta spunea...

Va urmaresc site'ul de ceva ani si in 99.9% dintre postari v'am fost aproape si v'am inteles. Insa as vrea sa reiau ceva ceea ce cred ca este problema noastra in general. E absolut cortect ceea ce scrieti, insa nu va faceti pereri aiurea, pedeleprele stiu cui se adreseaza, 80% din populatia Romaniei traiestie cu cultul lui Vlad Tepes in tartacuta, fara nici o idee despre democratie, institutii, sistem. Cade Basescu, veselii voteaza alt ipochimen dupa acelasi calapod. Poate mai gresesc o data cum au facut’o cu Constantinescu (desi ma indoiesc, prostia e autentica si rateaza f rar). Mai devreme decat mai tarziu, puparii (generic spun) o sa voteze alt lider luminat care sa’i prosteasca pt o deziluzie ulterioare. Problema nu;i nici Basescu, nici Iliescu sau ce nume mai vreti voi, ci asteptarile trogloditilor.

Nu am sperante decat ca la limita scapam de Securiciul Mitocan, fie ca sa ne trezim cu alta pramatie, fie ca o sa fim dezamagiti daca vine vreun om decent…. “prea slab”

Cam asta’i viitoru’, fie ca ramane Basina, fie ca’l schimba.

Din pacate.

Fluieratorul spunea...

Mie mi-e clar ca asta se va intimpla tot timpul, autoritatile vor merge la intimidare, si printre protestatari cvor existaintotdeauna provocatori, vizibili cu ochiul liber.

Ce-i bun in toata discutia este ca un numar de oameni au iesit si si-au spus pasul, fara dansul pinguinului, fara "javra ordinara" si altele asemenea, au reusit sa spuna lucrurilor pe nume: nu se poate trai asa in tara asta.

Nu cred ca solutia acestei probleme este in strada, ci la vot. Si daca mai vine cineva sa-mi spuna ca nu merita sa facem schimbarea ca nici ceilalti nu sint mai buni, ii zic vreo doua. Schimbarea merita facuta intotdeauna, pe principiul ca e mai bine sa faci ceva decit sa nu faci. As simple as that. Bine inteles ca "solutia salvatoare" nu exista. Exista in schimb speranta in mai bine, si n-ar trebui sa li se ia oamenilor dreptul la ea, cu nici un argument. Chiar daca mai tirziu va fi (din nou) inselata.

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...