sâmbătă, 14 ianuarie 2012

Mi-e silă de Becali!Oierul ăsta cretin trebuie să-şi dea mereu în petec, cu atitudinile lui fundamentalist cre(ş)tine? Care nu sunt doar fundamentaliste, ci şi primitive, pentru că există şi fundamentalişti cu mai multă minte decât el. "Mie mi-e scârbă de protestul ăsta. Nu sunt de părere să luăm apărarea unui arab (...) Fiindcă nu-i creştin" 

Care va să zică aşa! Nenea ăla de la stabilimentul anti-discriminare sper că are urechea fină. Şi i-o trage, fără prea multe fasoane. Dar aştept un protest şi din partea euro-deputaţilor noştri, pentru că maimuţa asta e o ruşine pentru o ţară civilizată. Şi fără el tot eram priviţi cruciş la Bruxelles. Cu el, ne consolidăm zdravăn reputaţia!  

PS: cu cât gaz lacrimogen au dat jăndarii, de mă ustură şi pe mine ochii, la sute de metri de "câmpul de luptă", într-o noapte rece de decembrie?

4 comentarii:

ANONIMUS spunea...

Acest Beotian are mintea si cultura in portofel.Nu-i poti cere ,ce nu are.Dar macar nu e avar.Jenant.

Fluieratorul spunea...

Deci io pe Becali nu vreau sa-l mai vad, si nu vreau sa mai aud de el. N-am vrut niciodata sa am raza vederii si a auzului ocupate cu nimicul asta, dar am avut-o, ca prostul face rating. Sper sa scap cu ocazia asta. Hough.

Karakas spunea...

In primul rind ca e un bou. Arab nu inseamna musulman. Sunt milioane de arabi crestini. O alta scursura ajunsa in politica...

Nicolae Nicu spunea...

@Karakas
Maimuţa din imagine este un bou de oaie!

Lumina nu mai vine de la Vest: eșecul Americii.

  Întâlnirea de ieri, de la Geneva, a lui Joe Biden cu Vladimir Putin oficializează eșecul politicii externe post-belice a Washingtonului, d...