vineri, 13 ianuarie 2012

Ziar de luptă împotriva opoziţiei



Aşa ceva ar trebui să-şi pună pe frontispiciu EvZ. Care trage din toate poziţiile, în tot ce mişcă la PSD şi, mai cu milă, la liberali. O fi luat ceva mai mulţi bani de la ei Dan Andronic, sau îl au la mână cu ceva nişte unii de pe acolo. Oricum...

Ponta e client permanent, de la o vreme. Treaba lui, e băiat mare, se descurcă. Altceva vreau să vă spun: multe dintre mizeriile împotriva lui Ponta vin din sânul PSD, unde Andronic are nişte complici la păpat bani în campanii electorale. Probabil că de asta înghite pe nemestecate informaţiile venite de acolo. Asta în cazul în care nu inventează. 

"Participarea lui Victor Ponta la raliul de fițe de la Monte Carlo a stârnit nemulțumiri mari în PSD. "Asta ne mai lipsea după mutarea cu Geoană...", comentează pe la colțuri pesediștii nemulțumiți. Puțini sunt însă social-democrații care au curajul însă să-i spună lui Ponta verde în față ce gândesc, mai ales când e vorba de critici care îl privesc direct.

Unul dintre aceștia este secretarul general al PSD, Liviu Dragnea. "Noi alergăm și ne dăm peste cap să câștigăm alegerile și tu mergi la un raliul de 40 de mii de euro. Dă-o-n ..., Victore!”, i-ar fi spus, potrivit unor surse participante la discuții, secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, lui Ponta, la o întâlnire avută zilele trecute."

Ca unul care mai ştiu câte ceva despre ce se întâmplă în PSD, m-a umflat râsul citind însăilarea asta penibilă. Dragnea nu e în ţară, oricum la începutul săptămânii, când ar fi avut loc dialogul, nu era.  Nu a participat la BExC. Dar, mă rog, aşa îşi mai face şi Dragnea ceva imagine pozitivă...

Cum v-am mai spus, mă mir că partidul ăsta mai există, judecând după pornirile sinucigaşe ale membrilor lui.

2 comentarii:

pacos spunea...

De cate ori vad poza asta parca-l vad pe Funeriu! Nu stiu de ce asociez imaginea sta cu imaginea lui, da' asta se intampla.

Trasul presului de sub picioare pare a fi "sportul" specific PSD. Si nu numai. Dar parca la PSD "spectacolul" e mai ... spectacol.

Karakas spunea...

Stii cum e, trebuie sa te dai dupa vremuri ca politician. Personal, nu vad o problema cu Ponta participind la un raliu. Ba din contra, arata caracter. Dar, daca PSD vrea sa cucereasca electoratul sarac, poate ca Ponta artrebui sa reconsidere anumite placeri personale. Asta e, trebuie sa se sacrifice daca vrea sa cistige alegerile.

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...