marți, 31 ianuarie 2012

Gelos, Pulimea Ta?



E bine, prieteni! E foarte bine! EvZ ni-l prezintă pe ăla cu scula mai mare ca a lu' Terente! Bine, nu chiar jurnaliştii Bulinei, ei sunt "quality", ce pizda mă-sii! L-au găsit ăia de la Cancan, dar EvZ ne dă şi el vestea cea mare.

Pentru un ziar crâncen băsescian, astfel de veşti sunt periculoase. băse are pretenţia că posedă cea mai mare sculă din spaţiul carpato-danubiano-pontic, nu degeaba vrea să ne fută pe toţi. Doar este Pulea Vodă, nu? Şi EvZ spune că există unul cu o sculă mai mare ca a lui? Până peste poate!

Gelos, Pulimea Ta? Păzeşte-ţi curul, Andronic!  

2 comentarii:

chien spunea...

Mai bine uitati-va la unul care il acuza de-a dreptul pe Basescu ca o are mica!
http://hydepark.ro/articol/articol/pe-langa-boc-nu-poate-apare-nici-o-margaret-thatcher-499.html

Pentru recrutul asta libertarian, scumpirea obraznica a gazelor, cu care oligopoala straina de gaze preseaza de mult statul sub santajul ca altfel se cara din Romania, ar fi o dovada suprema de patriotism si de viziune "de dreapta", pro-piata!

Fluieratorul spunea...

Pai ce sa zic, Satana asta e e prostituatul prostituatelor, care i-or plati favorurile cu banii luati de la "domni"... Vai de capul lui.

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...