vineri, 13 ianuarie 2012

Idioţi de drepta din toate ţările, uniţi-vă!Ce mică-i lumea, şi ce plină de idioţi! Citesc un articol despre programul american al bonurilor pentru hrană, care se află în Congres sub asaltul dreptei cretine şi iraţionale, mai crâncenă ca oricând în apărarea scutirilor de impozite pentru bogaţi şi în tăierea beneficiilor pentru cei mai săraci. Şi ce văd printre argumentele idioţilor, folosite pentru a justifica tăierile? Unul folosit şi de  dobitocii noştri portocalii, când au trecut noua lege a Asistenţei sociale: că asistaţii vin după ajutor cu maşini de lux. Diferă numai marca: la noi e Merţanul, la americani Rolls-Roycesul! "Presumably it is these people who the Wall Street Journal refers to as “trust fund babies driving Rolls Royces [getting] free food courtesy of Uncle Sam.” Salon’s coverage of this non-issue brought swarms of commenters (478 as of this writing), some of whom responded humanely, but many who denounced “self-imposed poverty” and called the “hipster” recipients a “burden to society.”

Mai mult, cretinii Unchiului Sam argumentează că aceia care primesc bonuri le folosesc pentru a cumpăra mâncare nesănătoasă, deci e în interesul lor să le fie tăiate bonurile de masă! Boii noştri n-au aflat-o p'asta, dar nu e timpul pierdut!

Cât dispreţ pot arăta aceşti politicieni de doi bani faţă de naţiunea lor? Cât de mare poate fi durerea lor în cur de suferinţele şi nevoile semenilor lor?  Cât de mare cinismul şi tupeul lor? Şi se miră că lumea îi urăşte de moarte? Aproape 50 de milioane de cetăţeni ai celei mai puternice şi mai bogate ţări din lume nu se pot hrăni fără ajutorul statului, deşi cei mai mulţi muncesc? Şi ăsta e visul american, la care trebuie să aspirăm cu toţii? Suntem sănătoşi cu capu'?

2 comentarii:

Anonim spunea...

Americanii sunt peste 300 de milioane
si oricum sunt ajutati,daca e sa intrebi cat e limita de saracire am observa ca la noi sunt 80%cu asemenea venituri.(SIC)!.Ca tipi de la Tea Party sunt complet plecati cu capul e sigur.Ai nostrii sunt si mai rai cu situatia economica de acum.

Karakas spunea...

Yep, cum am spus, soldatii americani se reintorc in SUA doar ca sa afle ca America urineaza pe ei...

Lumina nu mai vine de la Vest: eșecul Americii.

  Întâlnirea de ieri, de la Geneva, a lui Joe Biden cu Vladimir Putin oficializează eșecul politicii externe post-belice a Washingtonului, d...