sâmbătă, 14 ianuarie 2012

Mi-e silă de Becali!



Oierul ăsta cretin trebuie să-şi dea mereu în petec, cu atitudinile lui fundamentalist cre(ş)tine? Care nu sunt doar fundamentaliste, ci şi primitive, pentru că există şi fundamentalişti cu mai multă minte decât el. "Mie mi-e scârbă de protestul ăsta. Nu sunt de părere să luăm apărarea unui arab (...) Fiindcă nu-i creştin" 

Care va să zică aşa! Nenea ăla de la stabilimentul anti-discriminare sper că are urechea fină. Şi i-o trage, fără prea multe fasoane. Dar aştept un protest şi din partea euro-deputaţilor noştri, pentru că maimuţa asta e o ruşine pentru o ţară civilizată. Şi fără el tot eram priviţi cruciş la Bruxelles. Cu el, ne consolidăm zdravăn reputaţia!  

PS: cu cât gaz lacrimogen au dat jăndarii, de mă ustură şi pe mine ochii, la sute de metri de "câmpul de luptă", într-o noapte rece de decembrie?

4 comentarii:

ANONIMUS spunea...

Acest Beotian are mintea si cultura in portofel.Nu-i poti cere ,ce nu are.Dar macar nu e avar.Jenant.

Fluieratorul spunea...

Deci io pe Becali nu vreau sa-l mai vad, si nu vreau sa mai aud de el. N-am vrut niciodata sa am raza vederii si a auzului ocupate cu nimicul asta, dar am avut-o, ca prostul face rating. Sper sa scap cu ocazia asta. Hough.

Karakas spunea...

In primul rind ca e un bou. Arab nu inseamna musulman. Sunt milioane de arabi crestini. O alta scursura ajunsa in politica...

Nicolae Nicu spunea...

@Karakas
Maimuţa din imagine este un bou de oaie!

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...