joi, 12 ianuarie 2012

Se arată pricina!



Ciutacu, în stilul lui inconfundabil, a ridicat vălul de pe mobilul ascuns al conflictului băsescu arafat. Care are legătură cu sănătatea cât am eu cu budismul zen!

În termeni vulgari, lui Raed Arafat i s-au cerut două lucruri. Primul: să candideze la primăria Capitalei, independent din partea UNPR şi sprijinit de PDL, iar al doilea lucru, să le permită accesul celor de la BGS la caşcavalul procurării de ambulanţe şi elicoptere. Băiatul a zis "nu" la ambele cereri, şi şi-a luat-o. a fost executat scurt, în cel mai pur stil mafiot.

Despre chestia cu BGS auzisem şi eu, v-am şi semnalat la un momend dat un comentariu bizar dintr-un ziar, unde se vorbea despre o firmă care are ce-i trebuie, inclusiv elicopter, dar nu ajunge la caşcavalul asigurărilor de stat.

Cum spuneam mai ieri, capitalismul sălbatic şi acumularea primitivă de capital intră într-o nouă fază, mult mai violentă şi mai lipsită de scrupule decât precedenta, în care nu se mai păstrează nici măcar aparenţele. Eu, unul, nu vreau să ajung în ghearele acestor animale de pradă. E care pe care. Şi în faţa mijloacelor, noi nu avem de partea noastră decât numărul. Vorba aia, proşti, da' mulţi!

Cât despre BGS, această adunătură de mercenari poate ajunge uşor un pericol pentru democraţie. Deja are tentacule în prea multe zone ale statului.

UPDATE: peste 1500 de oameni protestează la Târgu Mureş, în semn de susţinere faţă de Raed Arafat şi de respingere a mârlăniei prezidenţiale. Cum vă spuneam, ce lovitură măiastră cu tesla în coaie şi-a dat băsescu! O s-o ţină minte până dă colţul... 

2 comentarii:

Fluieratorul spunea...

Da, nu ma mai mira nimic... Deci pentru BGS se vrea bagata legea asta asa pe gitul tuturor...

ANONIMUS spunea...

Basescu este "Lobistul NR:1 al Natiei".Cand deschide gura lui hada ,este vorba de bani foarte multi pentru caracatita pe care o patroneaza.Rosia Montana,si zeci de altele cu ALRO si mafiotii rusi de la
MARIO Co.in frunte.Dupa debarcarea lui Basescu,va fi "incarcerat"sa pastram nuanta SMURD.

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...