luni, 9 ianuarie 2012

Omul, ce mândru sună acest cuvânt!



"Sa moara mama, de ce nu ma credeti ca SMURD foloseste soldati pe post de asistenti medicali si chiar de medici? Cate cadre medicale fac foamea si nu li se asigura un loc de munca din sapte disponibiliztae cum a anuntat cu precizie Premierul Domnul Boc ? bietii soldati sunt luati cu forta si pusi sa opereze cazuri disperate , iar bolnavii si accidentatii mor pe capete in salvarile SMURD ! nu mai vorbim ca aceste salvari fac trafic de organe si de armament cu Saddam Huseyin, Arafat stie toata Lumea araba fiind chiar presedintel Palestinienilor . Am vazut direct de la Piatra Neamt, am vazut eu cum aceste arme sunt scoase din Romania prin SMURD. De ce Opozitia nu vede aceste lucruri si nu le elimina?de ce Opozitia , Ponta si Antonescu lasa totul pe spatele Guvernului care oricum are foarte multe probleme cauzate de SMURD in legatura cu Criza Mondiala si cu cetatile dacice sau Davos , Elvetia , Petrodava este un exemplu ? SMURD trebuie eliminat, imediat, Domnule Presedinte, nu ezitati ! Taiati contrabanda cu organe si terorismul international practicat de SMURD"

Asta a găsit de cuviinţă să comenteze un demn reprezentant al animalelor înzestrate cu inteligenţă la un articol din RL despre privatizarea SMURD.  Omul, ce mândru sună acest cuvânt!

Un comentariu:

Arogantu' spunea...

Ceea ce ma inspaiminta este ca si asta are dreptul la UN VOT !
Daca nu cumva are dispensa portocalie pentru repetitie ...

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...