luni, 9 ianuarie 2012

Cine plăteşte pentru Lucescu?Am o curiozitate: oare Mircea Lucescu contribuie la sistemul public de asigurări de sănătate? Şi, în general, plăteşte vreun impozit la Românica? Nu de altceva, dar a fost scos din maşina făcută zob din prostia lui de un serviciu public, ISU, a primit primul ajutor de la un alt serviciu public, SMURD, a fost internat într-un spital public şi în curul lui s-au uitat nu mai puţin de 11 medici, plătiţi din bani publici. Să fie sănătos! Dar bani a dat pentru întreţinerea în viaţă a sistemelor ăstora? 

Dacă are asigurare privată, şi plătesc ăia pentru el, foarte bine! Dar s-o ştim şi noi. Că sunt prea mulţi ăia care vor pielea sistemelor publice, dar când e de dat de dracu, tot la ele apelează, să scape de necaz. Deci, un decont, ceva?

PS: recunosc, m-a stârnit Mordechai, care scrie pe această temă, mai bine decât mine. Citiţi aici 

2 comentarii:

Cosmin spunea...

COnform legii (daca nu ma inseala memoria) vinovatul de producerea unui accident conform deciziei politiei rutiere (sau a instantei daca exist o contestatie) isi plateste toate cheltuielile spitalicesti.
Era in urma cu cateva luni o stire legata de datoriile respective catre sistemul sanitar.

Anonim spunea...

Gheorghe, incredibil!!! Esti de-a dreptul de extremă dreaptă cu postarea asta. Moshule, sterge repede articolul, că îți strici blazonul!

Păi cum, ai ajuns tu la vorba ălora care zic ca fiecare să-și plătească ce consumă?!

Lumina nu mai vine de la Vest: eșecul Americii.

  Întâlnirea de ieri, de la Geneva, a lui Joe Biden cu Vladimir Putin oficializează eșecul politicii externe post-belice a Washingtonului, d...