luni, 9 ianuarie 2012

Cine plăteşte pentru Lucescu?



Am o curiozitate: oare Mircea Lucescu contribuie la sistemul public de asigurări de sănătate? Şi, în general, plăteşte vreun impozit la Românica? Nu de altceva, dar a fost scos din maşina făcută zob din prostia lui de un serviciu public, ISU, a primit primul ajutor de la un alt serviciu public, SMURD, a fost internat într-un spital public şi în curul lui s-au uitat nu mai puţin de 11 medici, plătiţi din bani publici. Să fie sănătos! Dar bani a dat pentru întreţinerea în viaţă a sistemelor ăstora? 

Dacă are asigurare privată, şi plătesc ăia pentru el, foarte bine! Dar s-o ştim şi noi. Că sunt prea mulţi ăia care vor pielea sistemelor publice, dar când e de dat de dracu, tot la ele apelează, să scape de necaz. Deci, un decont, ceva?

PS: recunosc, m-a stârnit Mordechai, care scrie pe această temă, mai bine decât mine. Citiţi aici 

2 comentarii:

Cosmin spunea...

COnform legii (daca nu ma inseala memoria) vinovatul de producerea unui accident conform deciziei politiei rutiere (sau a instantei daca exist o contestatie) isi plateste toate cheltuielile spitalicesti.
Era in urma cu cateva luni o stire legata de datoriile respective catre sistemul sanitar.

Anonim spunea...

Gheorghe, incredibil!!! Esti de-a dreptul de extremă dreaptă cu postarea asta. Moshule, sterge repede articolul, că îți strici blazonul!

Păi cum, ai ajuns tu la vorba ălora care zic ca fiecare să-și plătească ce consumă?!

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...