miercuri, 18 ianuarie 2012

Mai idioţi decât cititorii lor



Băsismul unor jurnale precum EvZ şi România Liberă a ajuns atât de jos, atât de jegos, atât de lipsit de sens încât ţi se face greaţă. Nu le interzice nimeni partizanatul. Pot să-i susţină pe băsescu şi şleahta lui de jefuitori până în pânzele albe. Să dea faliment cu el de gât. treaba lor! Credeam însă că sunt mai inteligenţi. Ţi-ai găsit!


Cretinii de la EvZ o bagă pe aia cu plătitul manifestanţilor de către PNL. Vezi, Doamne, în România e cald şi bine, crapă toţi românii de atâta bine, încât e nevoie să-i plăteşti pe români să zică ceva de dulce puterii portocalii. Şi mai cretinii de la România Liberă descoperă cu uimire că PSD şi PNL se implică în organizarea mitingului...organizat de ele!   Şi o bagă şi ei pe aia cu protestatarii cumpăraţi cu bani. Ce-i drept, pleacă de la ipoteza că PSD e mai bogat decât PNL, deci plăteşte mai mult decât liberalii. 200 de lei de la pesedişti, numai 50 de la pedelişti.

Că în 1990 astfel de tâmpenii puteau prinde, e o realitate. Dar oricât de mult s-ar fi manelizat România în ultimii ani, nu sunt atât de mulţi tâmpiţi care să creadă astfel de mizerii. Atunci de ce apar pe prima pagină a celor două jurnale? Poate pentru că jurnaliştii de acolo sunt mai idioţi decât cititorii lor?  

Un comentariu:

ANONIMUS spunea...

Da de unde D-le.O fac pentruca astia nu-si pot inchipui ca cineva ca ei ,pot face ceva gratis,sau din convingere.Acesti pupincuristi platiti,cum sa rationeze?!Ca sunt si tampiti,se vede din "Stigmatul lui Cain" din frunte.Uitate la ei,figuri lombrosiene cutremurati de ticuri,cu voci care aveau nevoia urgenta a unor logopezi.Sunt odiosi.Ce dracu' o sa faca dupa ce Basescu o sa se cazeze la Rahova?Aceasta este intrebarea?

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...