vineri, 13 ianuarie 2012

Victorie!


Reacţia extrem de dură a românilor(sigur, dură după standardul de la Românica!) la ideea de a da banii noştri din sănătate unor derbedei, promovată de traian băsescu, l-a determinat pe Pulimea Sa să ceară guvernului să retragă proiectul de lege privitor la sistemul de sănătate. Trebuia să-şi ceară lui să o retragă, pentru că el e tartorele în toate afacerile sulfuroase cu bani publici. 

Cum vă spuneam, are flăcăul ăsta are un talent să-şi dea cu tesla în coaie, ceva de speriat!  Acum mai avem de făcut încă un efort, pentru a anula şi comasarea alegerilor. Hai, că se poate!

UPDATE: 1. boc, cu guvern cu tot, demisia! Acum!

2. La Braşov(atenţie, Braşov!) se strigă "Jos Dictatura!"

3. Poate se gândeşte să-şi dea demisia şi Pulimea Sa. Dacă nu-i mai place poporul, crede că nu-l merităm, să ne lase! Hai, pa!

6 comentarii:

Arogantu' spunea...

Crezi ca daca-i dadea pitibocului un telefon si-i spunea 'stop joc' - s-ar fi umflat pipota-n piticot si l-ar fi refuzat ?
Prin urmare - tinta anuntului a fost dezamorsarea starii de insurectie ce incepea sa se instaureze.

pacos spunea...

Mai exista viata! si Speranta!

Fluieratorul spunea...

Nu, nu exista deloc viata in Romania, nu exista opinii, si nu exista (un numar semnificativ de) oameni care sa-si sacrifice confortul (macar) pentru sustinerea unor opinii, sau pentru a protesta... Cum e posibil ca la nici un croseu si la nici o amenintare din ultimii ani, tintele fixe sa nu iasa sa protesteze?

Am tot respectul pentru cei care ies in strada pentru Arafat, oricare le-ar fi provenienta si oricare le-ar fi motivele, dar sint PREA PUTINI, nu se aduna nici macar cit de un protest simbolic. A fost mai puternica d-na invatatoare cu greva foamei, si mai oportuna de una singura decit sint acestia. A fost un simbol pentru pelteaua care este in zilele noastre tagma profesorilor. Cei care se aduna pentru SMURD si Raed Arafat nu pot, oricit de mult suflet ar pune, sa tina loc de poporul roman, care ar trebui sa protesteze puternic, in masa, pentru toate pierderile de drepturi pe care le-a suportat si pe care se stie ca le va mai suporta. Aia e. Poporul roman urmareste protestele de la OTV.

ANONIMUS spunea...

Ipocritul cere Ministerului Sanatatii
sa retraga proiectul de lege de parca
Ritli l-a inaintat.Ce ordinar si ce las nenorocit este.Vezi Doamne ,usturoi n-a mancat nici gura nu-i miroasa.N-am vazut asa imputit si ignobil in viata mea.La Targoviste!!!!

pacos spunea...

Si totusi, exista! Timisoara, Sibiu, Tg.Mures, Brasov, Bucuresti. Putini. Dar care arata ca se poate. Fara frica. Si din ce ince mai multi isi vor da seama ca se poate.

Fluieratorul spunea...

Nu din frica nu se iese in strada in vremurile noastre. Frica nu mai e de mult o problema. Indiferenta si resemnarea sint.

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...