marți, 16 august 2011

Sinistrul Lăbăroiu, Ministrul Muncii cu Gura


Mentorul şi idolul lui Lăbăroiu

Sebastian Lăbăroiu, sinistrul Muncii cu Gura(daţi termenului ORICe sens vreţi, se potriveşte!) face statistici POLITICE, pentru a demonstra că ăia din USL sunt hoţii hoţilor. Primo: bă, pulă! Iregularitate nu e totuna cu hoţie! Poate lipseşte un act, poate că de la întocmirea dosarului lăbarii din dotarea Ministerului au mai inventat o hârtie, o ştampilă, un şpil, de care n-a aflat amărâtu' cu dosar. Nu mă interesează dosarele astea, mă interesează alea de fraudă-fraudă, pe care le-ai trimis pachet la Procuratură. N-ai trimis? Ne pupi în cur! Scurt, că-ţi baţi joc de noi!

Doi: bă, pulă! Spune-ne şi nouă, să vedem cât de relevante sunt "statisticile" tale: câte primării PSD, PNL, UDMR(apropo, ăia sunt cinstiţii-cinstiţilor, sau nu ştiţi bozgoreasca?), PDL, UNPR(că sunt şi d'ăştia, fugiţi de la PSD şi PNL) ai controlat, să vedem dacă şi cum pot fi comparate lucrurile. Aşa, dacă iei 100 de primării de la USL şi zece de la PDL sigur că poţi trage concluziile astea. Dar nu ne lua pe toţi de proşti!  

Trei: bă, pulă! Tu eşti Ministrul Muncii, nu Ministrul Propagandei. Aşa că vezi-ţi dracului de problemele tale, şi lasă că are cine mânca căcat în guvernarea portocalie. Ai terminat toate treburile, şi n-ai ce face? Vezi că au murit în nici 24 de ore doi oameni în accidente de muncă, iar săptămâna trecută încă doi. Astea nu te interesează, vacă neagră? Problemele astea ţin de Ministerul tău, bă! Marş la treabă!

UPDATE: un cititor îmi scrie că au fost verificate 350 de primării. Asta înseamnă că media de "asistaţi" pe primărie e de 11 pârliţi, care iau 0,87 de eurocenţi pe zi de la stat. Din aceştia sunt în situaţii neclare cam trei pârliţi pe cap de primărie, care, teoretic(că practic nu ştim dacă e vorba de fraude sau de erori birocratice), "consumă" fantastica sumă de 2,5 euro pe zi. Merită să asmuţi o armată de oameni pe urmele lor, care să aducă o economie derizorie unui sistem care îşi premiază clienţii cu zeci şi sute de milioane de  euro? Nu este ridicolă toată această scremere a lui Lăbăroiu?   

2 comentarii:

Iulian spunea...

1. au verificat 350 de primarii dintr-un total de 3.183, cate comune, orase, municipii are Romania.

2. ponderile asa-ziselor fraude pe primarii de partide sunt proportionale cu distributia priamariilor pe partide la nivel national, ceea ce arata ca fenomenul nu are legatura cu apartenenta politica a primarilor.

PSD are 35% din primari si 32% din dosarele fraudate, PNL 22.2% cu 25% iar PDL 28.6% cu 26%.

3. Lazaroiu e un minsitru al propagandei PDL, total depasit de ce se intampla la acel minsiter.

In loc sa gaseasca solutii pentru ridicarea din saracie a romanilor prin locuri de munca si de a creste nivelul absorbtiei pentru Fondul Social European, care e in hriaj sa, acest mic Geobbels se ocupa de propaganda.

Doru spunea...

Sunteţi de-un umor savuros când vă enervaţi! Aş prefera să nu fiţi nervos dar degeaba, Lăzăroiu, şi nu numai el, face eforturi îngrozitoare în sens contrar ...

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...